STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?

Kleuren en accessoires passend bij de interieur trends van 2022

Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...

Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...

Het jaar loopt al bijna weer ten einde. Dat is goed nieuws, want nu worden alle woontrends voor 2022 bekend gemaakt. Van de kleur van het jaar, tot vormen en materialen die veel gebruikt worden.

Nu is het natuurlijk niet zo dat ‘one size fits all’. Je ziet dan ook altijd dat er eigenlijk meerdere stromingen naast elkaar zijn. Niet iedereen zal de modekleur mosgroen, of terracotta in huis willen. Gelukkig brengen alle betere verfmerken - en zelfs Decokay - een kleur van het jaar uit. Bright Skies van Flexa, Olive sprig van Sigma, en Rustic Rosé van Decokay. Het fijne daarvan is dat ze met meerdere paletten komen, zodat je gemakkelijk de bijpassende kleuren kunt bepalen. Verder doen neutrale tinten als beige, taupe, en zachte pastels het goed.

Ronde, organische vormen zijn ín, maar je ziet ook veel strakke dessins als ruiten en lijnen. Eén en ander hangt natuurlijk af van de perfecte match die jij wil maken binnen jouw woonstijl. Maar wat we ook kopen, het moet van goede kwaliteit zijn, én duurzaam!

Duidelijk is dat we een vleugje nostalgie voelen naar vervlogen tijden. Retro (70’s) en Urban (90’s) maken een comeback. Een retro woonstijl heeft ronde vormen, design meubels en natuurlijke materialen. De Urban jaren ’90 stijl heeft koele, ruige materialen als beton en staal, met felle uitgesproken kleuren. Perfect dus voor industrieel wonen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Terra collectie
van Eijffinger

ontdek de
COLORFULL FLORALS
& RETRO COLLECTIE

van behangexpresse

Blog
Uber hip:
tapijt met betonlook

Meer over
Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

Advies
Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig

Blog
Rustic Rosé:woonkleur 2022 van Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.
 • Kleuren kiezen voor je interieur moeilijk? Welnee!
  Ik had het zo mooi uitgekozen, de nieuwe kleur voor in mijn huiskamer. Na jarenlang groen, wilde ik nu een neutralere tint. Maar toen mijn nieuwe kleur er eenmaal op zat had ik spijt. Het ‘frisse’ effect dat ik in mijn hoofd had, kwam helemaal niet uit de verf!
 • Woontrends 2022 - go with the flow!
  Je moet natuurlijk altijd gewoon lekker jezelf blijven… Maar een beetje meebewegen met trends gaat bijna automatisch. De catwalk bepaalt het modebeeld, waarna interieur design volgt. De winkels liggen ineens vol met ronde vormen, en voor je het weet ben je al bezig met de nieuwste trends. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP