HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?

Kleuren en accessoires passend bij de interieur trends van 2022

Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...

Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...

Het jaar loopt al bijna weer ten einde. Dat is goed nieuws, want nu worden alle woontrends voor 2022 bekend gemaakt. Van de kleur van het jaar, tot vormen en materialen die veel gebruikt worden.

Nu is het natuurlijk niet zo dat ‘one size fits all’. Je ziet dan ook altijd dat er eigenlijk meerdere stromingen naast elkaar zijn. Niet iedereen zal de modekleur mosgroen, of terracotta in huis willen. Gelukkig brengen alle betere verfmerken - en zelfs Decokay - een kleur van het jaar uit. Bright Skies van Flexa, Olive sprig van Sigma, en Rustic Rosé van Decokay. Het fijne daarvan is dat ze met meerdere paletten komen, zodat je gemakkelijk de bijpassende kleuren kunt bepalen. Verder doen neutrale tinten als beige, taupe, en zachte pastels het goed.

Ronde, organische vormen zijn ín, maar je ziet ook veel strakke dessins als ruiten en lijnen. Eén en ander hangt natuurlijk af van de perfecte match die jij wil maken binnen jouw woonstijl. Maar wat we ook kopen, het moet van goede kwaliteit zijn, én duurzaam!

Duidelijk is dat we een vleugje nostalgie voelen naar vervlogen tijden. Retro (70’s) en Urban (90’s) maken een comeback. Een retro woonstijl heeft ronde vormen, design meubels en natuurlijke materialen. De Urban jaren ’90 stijl heeft koele, ruige materialen als beton en staal, met felle uitgesproken kleuren. Perfect dus voor industrieel wonen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Terra collectie
van Eijffinger

ontdek de
COLORFULL FLORALS
& RETRO COLLECTIE

van behangexpresse

Blog
Uber hip:
tapijt met betonlook

Meer over
Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

Advies
Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig

Blog
Rustic Rosé:woonkleur 2022 van Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP