STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wil je graag een moderne, lichte woonstijl in je huis bereiken, maar dan net even op een verfrissende, andere manier? Haal de natuur in huis! Dessins zijn helemaal terug van weggeweest, ook in lichte interieurs. 

Een moderne lichte woonstijl

Planten doen het goed in lichte interieurs!

Planten doen het goed in lichte interieurs!

Het klinkt misschien vreemd, maar het binnenhalen van zowel echte planten als ‘nep’ planten in de vorm van dessins, geeft een ruimte een licht gevoel.

Er zijn tegenwoordig uiteenlopende botanische behangsoorten, van vogels tot volledige vergezichten. 

Als je wilt uitpakken met zo’n organisch dessin, kies dan niet voor al te donkere kleuren, en ga voor pastel-, of lichte grijstinten. Het beste resultaat bereik je door maar één muur te doen en niet de hele kamer, dit gaat anders benauwend werken. 

Ook échte planten met licht gekleurd blad, in lichte potten, doen het heel goed in een licht interieur. De kunst is eigenlijk om de illusie te wekken van buiten zijn. Hang bijvoorbeeld ook eens wat planten op. Die trend van gehaakte ‘baskets’ is helemaal terug uit de jaren 70. Met planten is het heel eenvoudig om de juiste mix te vinden tussen licht, luchtig, en gezellig. Want het grootste ‘risico’ van lichte interieurs, is dat zij hun gezelligheid verliezen. Durf dus vooral te combineren. 

Nog een handige tip; blijf in dezelfde kleurtoon. Ook dit geeft die beoogde rust. Stel, je kiest voor bloempotten in de kleur lichtgroen. Kies er dan voor om alle potten in huis in deze kleur(toon) te houden. Verkopen ze die niet (of wil je niet alles nieuw hoeven kopen) dan is het trouwens een heel goed idee om je potten gewoon te voorzien van een nieuw likje verf! 

Als er iets is dat makkelijk gaat en bovendien snel resultaat geeft, dan is het wel het verven van kleine gebruiksvoorwerpen. Aardewerk heeft zelfs amper verdere voorbereiding nodig. Wil je dat echte aardewerken uiterlijk behouden, kies dan voor krijtverf of kalkverf-lak. Dit geeft een puur-natuur gepoederd effect, en toch een stootvaste afwerking. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Zen collectie
van BN Walls

blog
Robuust materiaal
op de muur

info
Tranquil Dawn
kleur voor 2020

ontdek de
Wijzonol
trendcorner

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP