HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 

Het opknappen van de hal

Een warm, en opgeruimd welkom

Een warm, en opgeruimd welkom

Heb jij ook genoeg van je rommelhal? Pak het nu eens goed aan, en maak van de hal een warme ontvangst die iedereen uitnodigt in jouw wereld te stappen. Maar zorg dan wel dat je weer even door kan na al je harde werk. Een hal stelt hele andere eisen qua inrichting dan andere - minder intensief gebruikte ruimtes.

Waar moet je aan denken? Stootvastheid is de allereerste vereiste! Hoe vaak loop je niet je hal in, met zware tassen manoeuvrerend en nog honderd dingen in je handen. Of de kinderen hebben weer een stok gevonden, of je loopt zelf tegen de muur aan terwijl je iets naar binnen sjouwt. Butsen zijn het gevolg. Zowel op de muren en de kozijnen, als op de vloer.

Je zou het niet denken, maar ook een vloer wordt zwaarder belast in een hal. Doordat er ook vocht naar binnen wordt gelopen, en altijd hetzelfde rechte stuk belopen wordt, zie je veel eerder dat een vloer daar slijt.
Een oplossing voor deze twee problemen is een slijtvaste vloer (mét een lange inloopmat die je op maat laat maken) en stootvast behang. Tegenwoordig zijn er dermate sterke behangsoorten, dat je dit effect al lang niet meer kunt evenaren met een gestucte muur. Wil je overigens wel dat effect, dan kun je kiezen voor een behang met stuc-effect, of zelfs voor baksteensdessin in alle mogelijke kleuren en soorten. 

De meeste nieuwe laminaatvloeren kunnen ook zeker tegen een stootje. Maar als je de kei onder de bestendige vloeren zoekt, bekijk dan het overweldigende aanbod PVC-vloeren eens; niet van echt hout of steen te onderscheiden, maar zeer duurzaam. 

De finishing touch is natuurlijk om een (ondiepe) opbergplek te creëren voor alle losse spullen als schoenen, mutsen en wanten. Want die illusie dat de hal zichzelf opruimt, houdt geen stand bij de meeste gezinnen...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Sikkens Alpha Rezisto Easy clean:
extra bescherming
tegen vuil en vet

advies
Het reinigen van
een laminaatvloer

blog
Maak van je hal
een warm welkom

product advies
PVC met de uitstraling
van hout of steen

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP