HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Als ouders van pubers herken je het vast wel. Zo is de kamer van jouw puber opgeruimd en terwijl je twee keer knippert met je ogen is het weer een zwijnenstal. Hoe is dit toch mogelijk en wat doe je eraan om dit te veranderen? 

Hoe krijg je een puber aan het opruimen?

Hoe help jij jouw puber aan het opruim-gen? 

Hoe help jij jouw puber aan het opruim-gen? 

Een opgeruimde kamer heeft alles te maken met verantwoordelijkheid nemen. En dat is over het algemeen iets waar jouw - en menig andere - puber nog niet heel erg goed in is. Dat is niet erg, dat hoort nou eenmaal bij de pubertijd. Pubers overzien hun gedrag niet en in hun ontwikkeling naar jong-volwassenheid moeten ze nog veel leren. 

Wel kun je je puber helpen bij deze groei. Hoe dan? 

Zet jouw humor in om je puber het absurde van de situatie in te laten zien. Heb een lange adem, het is een proces van jaren om te komen waar jij nu staat! Weet jij nog hoe jij was als puber? Help hem vervolgens bij het aanbrengen van orde. Bijvoorbeeld met een overzichtelijke kledingkast, koop kleerhangers van één soort, plak stickers op de planken om aan te geven wat waar hoort. 

Geef je puber duidelijke taken, bijvoorbeeld doe je was elke dag in de wasmand en verschoon je bed elke week. Maar vooral: laat het ook een keer misgaan. Geen was in de wasmand? Dan ook geen schone spullen. Je kop stoten is de beste leerschool, dus helmpje op en gaan! Dat hoort ook bij opvoeden en loslaten. 

En last but not least: betrek je puber bij de inrichting van zijn domein. Een kamer die je puber helemaal te gek vindt, zal hij (hopelijk) met meer liefde behandelen dan een kamer met afdankertjes. Maar dan is het wel handig als je vloer een tegen een stootje kan, de raambekleding niet te besmettelijk is en de wanden een dessins of patroon hebben. Daar zie je dan niet zoveel op…

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

impressie
Eijffinger
Rice collectie

blog
Het domein
van de überpuber

advies
Het reinigen van
een laminaatvloer

ontdek de
overgordijn collecties
bij Decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP