HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een huisdierproof interieur betekent prettig wonen voor zowel viervoeters als hun eigenaren. En dat wil je als dierenvriend toch! Slimme keuzes maken wat betreft vloer, gordijnen en meubels is stap één. Opvoeden stap twee.

Hoe maak je je inrichting huisdierproof?

Genieten van een huisdierproofhuis

Genieten van een huisdierproofhuis

Katten, en vooral kittens, houden ervan in jouw gordijnen en bankstel te hangen. Je doet er daarom goed aan iets in huis te plaatsen dat aantrekkelijker voor ze is, maar wel speciaal voor katten. Zo zijn er hippe krabpalen in de vorm van een cactus (blend lekker in je botanische of retro woonstijl!). Of houten tipi tentjes in DIY exemplaren. Dat is ook nog eens leuk om naar te kijken. Want zeg nou zelf, heel mooi zijn de standaard krabpalen niet. 

En dan de manden voor je harige huisgenoten. Die hoeven heus niet lelijk te zijn. Neem er een in de kleur van je interieur. Of van mooi materiaal zoals hout, draadstaal en stof. Een kleine zoektocht op pinterest levert je de meest stijlvolle items op: van relax-iglo tot loungekussen.

Naast de juiste opvoeding van je harige huisgenoten, is een praktische vloer zoals pvc, vinyl, laminaat of gietvloer essentieel. Haren en vieze pootafdrukken verwijder je zonder al te veel moeite. Denk ook aan afwasbare verf voor de wanden. Want vooral op de plek waar de hondenmand staat, heb je grote kans dat de muren vies worden. Afwasbare verf is er in diverse mooie afwerkingen, en bij kwaliteitsverf krijg je ook geen glanzende plekken als je een doekje over de muur hebt gehaald. Mooi en praktisch dus!
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Plisségordijnen
collecties
bij Decokay

blog
De kat krabt de
krullen van de...

Product informatie
Sigma S2U Nova:
de keiharde lak
voor binnen

advies
Vinyl
schoonmaken

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP