HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welk gevoel wil je hebben als je in je eigen tuin zit? Relaxed met de voetjes in het zand en een glas rosé in de hand? Dan past Bohemian jou als een jas: niet te strak en met veel kleur.

Bohemian stijl tuin: de basis

Bohemian stijl tuin: de basis

Als basis gebruik je grote houten tuinmeubelen. Je kunt ervoor kiezen om je tuinset ook een kleur te geven: zonnig geel of olijfgroen. Zeker doen als je het leuk vindt om zo nu en dan de kwast te pakken!

De basis van je tuin zijn ook je buitenzonwering, horren, deuren en kozijnen, en erfafscheidingen. Voor buitenzonwering, deuren en kozijnen, kies je een stijl en kleur die natuurlijk vooral bij het huis zelf passen. De échte hippie maakt natuurlijk ook z’n kozijnen geel, maar dat is misschien wat heftig… De schutting zou ik naturel houden. Daar gebruik je een goede beits voor: wel beschermd, geen kleur. Je kunt beter de accessoires jaarlijks veranderen dan de schutting elk jaar te verven, niet waar?

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Tips voor schilderen
van buitenmeubels

meer over
beits
bij Decokay

meer over
buitenlakken
bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP