HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN






















Bij een Ibiza-stijl staat het relaxen centraal. En dat doe je natuurlijk met veel leuke en vooral kleurige accessoires. En ook gordijnen spelen hierbij een belangrijk rol!

Bohemian stijl tuin: de accessoires

Bohemian stijl tuin: de accessoires

Houd je de basis rustig, dan kun je wel helemaal los met de accessoires: kussens op maat – of juist in verschillende formaten - in felle en frisse kleurcombinaties. Met én zonder print. En niet te vergeten sierkussentjes. Veel is hier het toverwoord: bespaar vooral niet op de kussens en wees niet te zuinig met kleur. Kussentjes die zijn afgewerkt met veren en franjes passen natuurlijk uitstekend in deze sfeer. 

Heb je een lekkere beschutte plek in de tuin waar je kunt loungen? Leg dan een vloerkleed bij de ‘zithoek’. Hiervoor kun je naar de kringloop voor een oude pers of je koopt ‘nieuw vintage kleed’ … maar tegenwoordig zijn er ook karpetten van vinyl. Deze varianten zijn natuurlijk beter bestand tegen het Hollandse weer. Op je vintage karpet zet je een lage tuintafel, maar nog speelser is het neerzetten van verschillende bijzettafeltjes. Verschillend in de ruimste zin van het woord: hoog, laag, gekleurd, hout, strak of sierlijk. 

Aan de muur of aan de schutting hang je een schelpenmobiel, een touwhanger, of een kleurige doek of kleed. Gordijnstoffen lenen zich prima om een kleurig doek van te maken, of om over de pergola te draperen. Helemaal hip(pie) zijn de zeegras tapijten, of natuurlijke stammen of takken met zwierige hangers. Zet hier en daar een grote, eventueel witte, pot neer. Die mag je vullen met groene planten, maar een aantal lege potten bij elkaar geeft ook een speels effect. Of wat dacht je van wijn- en waterkaraffen? In verschillende groottes koop je die vaak voor een prikkie bij de kringloopwinkel.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
Vloerkleden
bij Decokay

meer over
gordijnen
bij Decokay

service & advies
voor gordijnen en vloerkleden
op maat

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Bohemian stijl tuin: de verlichting
    In de tuin is verlichting belangrijk. Veel kaarsen branden is natuurlijk leuk en geeft die ontspannen sfeer. Maar je kunt ook je verlichting helemaal Ibiza-stijl doen...
  • Bohemian stijl tuin: de accessoires
    Bij een Ibiza-stijl staat het relaxen centraal. En dat doe je natuurlijk met veel leuke en vooral kleurige accessoires. En ook gordijnen spelen hierbij een belangrijk rol!
  • Bohemian stijl tuin: extra sfeermakers
    Net even dat extra om Bohemian helemaal tot leven te brengen in je tuin? Hiervoor moet je wel een beetje omdenken, maar het resultaat is verrassend en uniek.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP