HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


New York: de stad die nooit slaapt! En daarom is die wereldstad ook zo inspirerend. De mensen bruisen, vanuit hun wolkenkrabbers of joggend door een van de verrassend groene parken. Er hangt een fijne urban vibe in de lucht die je nergens anders voelt. 

Industriële loft met zachtere materialen

New Yorkse vibe in huis

New Yorkse vibe in huis

Op veel mensen heeft New York een aantrekkingskracht. Het lijkt de stad van oneindige mogelijkheden en dromen. Dat geldt ook voor de oude fabrieken en leegstaande pakhuizen die er zijn getransformeerd tot stoere, chique woonhuizen in een vintage industriële stijl. De lofts welteverstaan. Super karakteristiek met hoge grote ramen, onbedekte steunbalken, houten of betonnen vloeren en zichtbare sporen van de voormalige functie van het gebouw.   

Hoe kun je een industrieel sfeertje in jouw huis krijgen zoals bij de New Yorkse lofts? Dat zit ‘m in het weglaten van dingen én het mixen van de juiste materialen. Easy peasy toch! Nou ja, het vergt wel een beetje zoekwerk. Speur naar ruwe materialen zoals beton, baksteen, sloophout, staal of metaal. Denk bijvoorbeeld aan steigerpijpen die je kunt (laten) ombouwen tot wandrek of gebruiken als gordijnroede, een robuuste eettafel van sloophout of het hergebruik van een oude stalen archiefkast. En die bakstenen muur die je wilde overschilderen? Niet doen, gewoon zo laten!

Uiteraard heeft niet iedereen een mooie bakstenen wand in huis. Daarom is er gelukkig behang verkrijgbaar in beton, baksteen of sloophoutprint. Te gek in combinatie met een keuken uitgevoerd in antraciet en RVS! Vergeet ook XXL industriële lampen niet. Liefst in zwart, wit, grijs of legergroen. Dat zijn sowieso de kleurtinten die horen bij deze stijl. Ook belangrijk: Stop je huis niet vol met spullen maar ga voor ruimte en zet in op enkele grotere meubels. Voor warmte en zachtheid zorgt een fijn dik vloerkleed. Ook planten -neem een paar grote blikvangers!- mogen in deze industriële stijl niet ontbreken. Een beetje Central Park in je loft.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

productinfo
VT wonen tapijt
vier meter breed
of als vloerkleed?

advies
Welke kleur kies
ik voor raambekleding?

inspiratie
Een tweede kans
voor mooie spullen

product advies
PVC met de uitstraling
van hout of steen

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Grijs is here to stay!
  Grijs is terug van weggeweest! De kleur die ook wel gezien wordt als ultieme basiskleur voor je interieur, is weer helemaal hot! En dat is goed te begrijpen: je kunt er niet alleen allerlei kleuren mee combineren, het zorgt ook nog eens voor rust en geeft een chique uitstraling. Ga je juist voor een wat ruigere look, dan biedt grijs je genoeg mogelijkheden om je interieur helemaal naar jouw smaak te in te richten. Hoe je dat doet, lees je hier.
 • Subtiele pastels passen overal
  Pastels zijn een verrassende aanvulling op veel interieurs. Van klassiek tot modern. Doordat ze van nature subtiel zijn, passen ze zich makkelijk aan aan de rest van je huis. Ze houden je inrichting vooral licht en luchtig. In zomer én winter.
 • Knus in zomer én winter
  Een knus huis wil je natuurlijk het gehele jaar. Want ook op een zomerse regendag verlang je naar warmte en gezelligheid. Hoe zorg je ervoor dat het licht en ruimtelijk blijft en tegelijkertijd warm en sfeervol? Hout, kleurgebruik en aankleding zijn de toverwoorden.

DECOKAY BLOGS

 • Pastel in huis? Niet zoetsappig, wel zacht!
  Als je aan pastels denkt, schiet je misschien net als ik terug in de jaren ‘70. Ik herinner me nog mijn eerste skivakantie, waarin mijn zongebruinde hoofd uitstak boven een zoet gestreepte pastelkleurige trui met banen roze, lichtblauw, mintgroen en citroengeel. In mijn verdediging; daar liep iedereen toen mee...
 • Knus met Noorse invloeden
  Met de juiste kleuren, materialen en meubels geef je warmte aan je interieur. En dat is fijn wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Laat je inspireren door ‘knussigheid’ en ‘coziness’ wanneer de ‘r’ weer in de maand zit. Laten we een voorbeeld nemen aan de Noren. Zij weten door de lange wintermaanden in hun land als geen ander hoe belangrijk dat is! Kos noemen ze het!
 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP