HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Momentjes voor jezelf zijn ook in huis super belangrijk. Daarbij heb je rustgevende kleuren op de wanden nodig zodat je echt op adem kunt komen. Maar wat zijn dat dan? En zijn die voor iedereen hetzelfde? Tipje van de sluier: zachte kleurtonen!

Blauwe zones in je interieur voor rust

Welkom in ‘the blue zone’

Welkom in ‘the blue zone’

Ooit gehoord van Blue Zones? Het zijn vijf plekken op aarde waar mensen gemiddeld honderd jaar worden. En dat in goede gezondheid, zonder medicijnen! Dit heeft te maken met verschillende factoren, maar één ervan is dat de mensen die hier leven weten wanneer ze gas terug moeten nemen. Hun dagelijks leven is ingericht met momenten van rust en ontspanning, zoals een siësta, een meditatie of een moment om te bidden.

Ook als je niet in zo’n blauwe zone woont, kun je het goede ervan een beetje in je leven en huis integreren. Richt een kamer of hoek in huis zo in dat je er een uurtje rustig muziek kunt luisteren, of een yogasessie kunt doen. En de kleur blauw kun je dan letterlijk nemen! Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat zachte blauwtinten een kalmerende uitwerking hebben. 

Je badkamer is een plek bij uitstek om te ontspannen. Dus waarom daar de wanden niet betegelen met marineblauwe metrotegeltjes? Verrassend, chique én kalmerend.

En wist je dat een uurtje kokkerellen -wel slow cooking natuurlijk- ook een moment voor jezelf kan zijn? Lekker in de keuken aan de slag, maar dan in een rustig tempo. Dus ook hier kun je een wand voorzien van bijvoorbeeld zee- of babyblauwe (handgemaakte Marokkaanse) tegels.
Mooi achter je fornuis. Er zijn tevens wasbare muurverven speciaal voor ruimtes als de keuken.

Met behang in een serene lichte blauwtoon en een subtiel patroontje maak je van je slaapkamer een heus relaxoord. Dat wordt extra rustgevend met een bedframe in dezelfde kleur, afgestyled met een sprei en kussentjes in ton-sur-ton blauw. Sweet dreams!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Sigma trendkleuren
van 2020

advies
Welk behang past bij
een Scandinavische woonstijl?

inspiratie
Effen behang saai?
Echt niet!

ontdek de
Un Bisou collectie
van Eijffinger

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Creëer een verticale tuin op je wanden
  Met de trend van natuurlijk wonen kun je je uitleven op de muren in je huis. Verf ze in een wittint, aarde kleur of ga voor een mix van groen en grijs. En de eyecatcher? Een mooi behang met botanische print of wat dacht je van een verticale tuin!
 • Juiste kerstkleuren matchen met de muur
  Kerst in huis hoeft geen bonte kermis te zijn. Heb je net de wanden in een prachtige kleur geverfd? Pas daar dan de kerstdecoraties slim op aan! Zo komen zowel kerstboom als muur nog beter tot hun recht. 
 • Grijs als eyecatcher op je muur
  Wist je dat grijs wonderen doet voor je interieur? En dat deze kleur past in elke woonstijl? Of je nu gaat voor klassiek, betonlook of industrieel: grijs maakt je interieur alleen maar interessanter!

DECOKAY BLOGS

 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…
 • Zwart in je interieur: verrassend, elegant en sensationeel
  De kleur zwart in je interieur. Zwarte raamkozijnen of zwarte deuren. Of een zwarte muur. Zwart kiezen: dat moet je durven!
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP