STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Je vloer als 'centerpiece' in huis, of je muur helemaal de 'bling' maken? Waarom niet gewoon allebei? Als je alles op elkaar afstemt, breng je eenheid en rust in je interieur waar ruimte is voor meer blikvangers dan alleen je vloer.

Bepalen welke muur bij welke soort vloer past

Muur én vloer als blikvanger

Muur én vloer als blikvanger

Alles draait om balans, en dat geldt ook voor je interieur. Toch kun je meerdere blikvangers in huis creëren. Als je gaat voor een opvallende vloer, van bijvoorbeeld XXL houten planken laminaat, waarin je de houtnerf goed kunt zien, dan geeft dat meteen een prachtige uitstraling. Maar wat doe je dan op de muur? Houd je die rustig of pak je uit met een gedurfd behang?

Accenten die opvallen
Als je uitpakt met je vloer, kun je op je muren mooie accenten leggen. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale basiskleur, en maak een muur met fotolijstjes die echt de aandacht trekt. Zo heb je meerdere blikvangers, en behoud je balans en rust in je interieur.

Gedurfd voor een wow-effect
Liever wat grootser uitpakken? Ook dan heb je een heleboel mogelijkheden. Heb je een lange muur in huis, denk dan aan een fotobehang over de gehele lengte. Een gaaf geometrisch patroon, een afbeelding van een prachtig landschap in een heerlijk zonnig oord? Het geeft net dat beetje meer. Gedurfd? Dat is het zeker. Met een mega wow-factor! Zo’n fotomuur combineert prachtige met een lichte, rustige vloer, zonder al te veel poespas.
 
Jij bepaalt de balans
Waar de balans ligt in je interieur? Dat is een kwestie van uitproberen. Kies bijvoorbeeld één kleur als je een accentmuur gaat maken. Kijk wat bij de vloer past. Een schilderij, een poster of een kleurrijk behang. Bouw het van daaruit op. Zo behoud je rust in huis, en ga je voor meerdere blikvangers in een prachtig interieur!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Art of HIstory
behang collectie
van AS creation

blog
Modern laminaat is
een geduchte concurrent

ontdek de
fotobehang collecties
bij Decokay

advies
Hoe breng
ik met behang
accenten aan?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...
 • Raam en muur: twee handen op één buik
  Welke raambekleding je ook kiest, hij hangt altijd naast de muren. Muren die weer passen bij andere (eyecatcher) muren… Het geheel van kleuren en vormen bepaalt de totale uitstraling van jouw interieur. En daarom mag goede raambekleding niet ontbreken.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP