HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Je vloer als 'centerpiece' in huis, of je muur helemaal de 'bling' maken? Waarom niet gewoon allebei? Als je alles op elkaar afstemt, breng je eenheid en rust in je interieur waar ruimte is voor meer blikvangers dan alleen je vloer.

Bepalen welke muur bij welke soort vloer past

Muur én vloer als blikvanger

Muur én vloer als blikvanger

Alles draait om balans, en dat geldt ook voor je interieur. Toch kun je meerdere blikvangers in huis creëren. Als je gaat voor een opvallende vloer, van bijvoorbeeld XXL houten planken laminaat, waarin je de houtnerf goed kunt zien, dan geeft dat meteen een prachtige uitstraling. Maar wat doe je dan op de muur? Houd je die rustig of pak je uit met een gedurfd behang?

Accenten die opvallen
Als je uitpakt met je vloer, kun je op je muren mooie accenten leggen. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale basiskleur, en maak een muur met fotolijstjes die echt de aandacht trekt. Zo heb je meerdere blikvangers, en behoud je balans en rust in je interieur.

Gedurfd voor een wow-effect
Liever wat grootser uitpakken? Ook dan heb je een heleboel mogelijkheden. Heb je een lange muur in huis, denk dan aan een fotobehang over de gehele lengte. Een gaaf geometrisch patroon, een afbeelding van een prachtig landschap in een heerlijk zonnig oord? Het geeft net dat beetje meer. Gedurfd? Dat is het zeker. Met een mega wow-factor! Zo’n fotomuur combineert prachtige met een lichte, rustige vloer, zonder al te veel poespas.
 
Jij bepaalt de balans
Waar de balans ligt in je interieur? Dat is een kwestie van uitproberen. Kies bijvoorbeeld één kleur als je een accentmuur gaat maken. Kijk wat bij de vloer past. Een schilderij, een poster of een kleurrijk behang. Bouw het van daaruit op. Zo behoud je rust in huis, en ga je voor meerdere blikvangers in een prachtig interieur!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Art of HIstory
behang collectie
van AS creation

blog
Modern laminaat is
een geduchte concurrent

ontdek de
fotobehang collecties
bij Decokay

advies
Hoe breng
ik met behang
accenten aan?

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Muur én vloer als blikvanger
  Je vloer als 'centerpiece' in huis, of je muur helemaal de 'bling' maken? Waarom niet gewoon allebei? Als je alles op elkaar afstemt, breng je eenheid en rust in je interieur waar ruimte is voor meer blikvangers dan alleen je vloer.
 • Sprookjes op de wand
  Babykamer behang is uit de kinderschoenen gegroeid. Het is er van jungle dessin tot het populaire roze of blauw, en van konijnen tot bergen en sterren - en tot de maan en terug...
 • ‘Stijlfoutjes’ op de muur
  Styling fouten op de muur, wat zijn dat? Van verf en behang, tot leuke snuisterijen aan de wand, je kúnt ook verkeerd gaan in je enthousiasme er wat moois van te maken in je nieuwe inrichting.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP