HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met de oktober woonmaand voor de deur, dienen naast een nieuw kleurenpalet ook nieuwe interieurtrends zich aan. Wil je nu al weten wat we volgend jaar volop gaan zien? Bereid je voor op een jaar met nieuwe en vertrouwde trends. 

Welke trends zijn er voor wonen en interieur

Een nieuw interieurjaar kijkt al om het hoekje

Een nieuw interieurjaar kijkt al om het hoekje

Navy is het nieuwe zwart
We zijn zo gewend aan zwart in ons interieur. De trend voor komend jaar is dat we in plaats van zwart meer en meer diep donkerblauw zullen zien. Dit komt terug in de kleur op de muur, of gordijnen maar ook in meubilair en accessoires. 

Lichte houtsoorten blijven 
Het lichte hout wat we zo goed kennen uit de Scandinavische stijl blijft. En komt niet alleen terug in je meubilair en in de vloer. De houten delen worden ook gebruikt om het plafond en de muur mee te bekleden. Hierdoor krijgt je kamer een nog warmere uitstraling. 

Natuur in je huis
De natuur halen we naar binnen toe, met natuurlijke materialen zoals rotan, bamboe, kurk, marmer en wol, die we volop terug zien in de interieurtrends.Het comfort dat deze materialen uitstralen omarmen we.  
We love to recycle

Gelukkig worden we ons steeds meer bewust van het feit dat onze bronnen niet onuitputtelijk zijn. Recyclen is de oplossing. Daarom houden we van de trend om restmateriaal en afval te hergebruiken in een nieuw meubelstuk of accessoire. 

Grijs op zijn retour
We houden van grijs. Even was de liefde over, maar deze komt nu in alle hevigheid terug. Wel zien we nieuwe toepassingen van deze kleur. Zoals bijvoorbeeld de betonlook die we kennen van sanitaire ruimtes en buiten. In ruimtes zoals de woon- en slaapkamer zien we deze wat ruwe afwerking van de muren ook steeds meer terug. 

Faceline art verovert onze harten
Een enkel kunstwerk aan de muur. Dat kan, maar steeds vaker zie je thema muren in een stijl of kleur. Faceline art gaan we zeker veel voorbij zien komen. Een gezicht wordt uit een pennenstreek getekend en is soms ook op meerdere manieren te interpreteren. Mooi!
 


 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Selva collectie
van Arte

blog
De natuur
in huis...
met gordijnen

advies
Brave Ground,
Flexa kleur voor 2021

ontdek de
Innovatieve vloeren
van Tarkett

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Van smaak naar woonstijl - Hoe doe je dat?
  Over woonstijlen kun je boeken vol schrijven. Ze zijn relatief fluide, en passen zich door de jaren aan naar de laatste trends. Ook komen er nieuwe (gemixte) stijlen bij. 
 • Wat is een woonstijl en welke zijn er?
  Als je echt intensief op zoek gaat naar welke woonstijlen er zoal zijn, kun je met een beetje inspanning tot wel twintig woonstijlen komen! Maar de waarheid is dat er maar een beperkt aantal basis stijlen is, waarvan afgeleiden zijn. 
 • Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk
  Je bent op zoek naar vernieuwing in je interieur. Je bladert watertandend door de woonbladen en vindt het ene interieur nog mooier dan het andere. Leuk, al die nieuwe trends. Maar je wilt het deze keer graag wat doordachter aanpakken. 

DECOKAY BLOGS

 • Licht grijs wordt het nieuwe wit op de muur
  Grijs als de ideale kleur voor je interieur? Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar met grijs kun je alle kanten op! Hoe je met deze inspirerende kleur je interieur helemaal naar je zin maakt, lees je hier!
 • Pastel in huis? Niet zoetsappig, wel zacht!
  Als je aan pastels denkt, schiet je misschien net als ik terug in de jaren ‘70. Ik herinner me nog mijn eerste skivakantie, waarin mijn zongebruinde hoofd uitstak boven een zoet gestreepte pastelkleurige trui met banen roze, lichtblauw, mintgroen en citroengeel. In mijn verdediging; daar liep iedereen toen mee...
 • Knus met Noorse invloeden
  Met de juiste kleuren, materialen en meubels geef je warmte aan je interieur. En dat is fijn wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Laat je inspireren door ‘knussigheid’ en ‘coziness’ wanneer de ‘r’ weer in de maand zit. Laten we een voorbeeld nemen aan de Noren. Zij weten door de lange wintermaanden in hun land als geen ander hoe belangrijk dat is! Kos noemen ze het!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP