HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Het is tijd voor een nieuw laagje verf voor je buitenkozijnen, en dan rijst de vraag: ga je voor dezelfde kleur, of pak je het deze keer helemaal anders aan? Hoe kies je de kleur die het beste past bij jouw huis? 

Kleur voor buitenverf kiezen

Lak aan je kozijnen

Lak aan je kozijnen

Is het schilderen van jouw buitenkozijnen een kwestie van: nieuwe laag, dezelfde verf? Of kies je bij elke schilderbeurt opnieuw de kleur? Uitvinden welke kleur voor jouw buitenboel het mooiste is kan voor hoofdbrekens zorgen. Deze tips helpen je op weg.
Natuurlijk, soms heb je helemaal geen keuze omdat de kleur voor buiten al voor je is bepaald, bijvoorbeeld als je in een monumentaal pand woont. 

Is de keuze wel aan jou, dan is er genoeg te kiezen. Zo kun je gaan voor een kleur die goed past bij de omgeving van je wijk of straat. Woon je bijvoorbeeld in een groene buurt? Kies dan voor een groentint om die natuurlijke kleur te benadrukken. Ga je voor een rustige uitstraling? Dan zou een grijstint perfect passen. Wil je jouw kozijnen extra op laten vallen? Kies dan voor wit, wat een stenen gevel een elegante uitstraling geeft. Zo maak je van je kozijnen een ware lust voor het oog! En vergeet niet om ook oog te hebben voor de kwaliteit van de verf die je gebruikt!

Het is overigens wel zo dat een donkere kleur op je kozijnen weer sneller geverfd moeten worden. Donker trekt nu eenmaal zon en warmte sneller aan dan dat licht doet.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Buiten schilderen
doe je met Sigma

meer over
buitenverf
bij Decokay

advies
Hoe lang moet
verf drogen?

inspiratie
Over de schutting

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Nederland, buitenboelverfland! 
  Buiten schijnt de zon. Heerlijk! En omdat er over een aantal maanden weer regendruppels in plaats van zonnestralen op je ramen kletteren, is het nu dé tijd om je kozijnen te schilderen. Of juist niet? Wanneer is eigenlijk het perfecte moment om met de verfkwast aan de slag te gaan?
 • Klaar voor een beetje glans op je gevel?
  Als je denkt dat je zomaar elke verf kunt gebruiken voor je buitenkozijnen, dan heb je het mis. Niet alleen de kleur, ook de verf zelf geeft je huis net dat beetje extra. Ga voor glans voor de mooiste kozijnen!
 • De mooiste kleurencombi’s voor je kozijnen
  Donkergroen, donkerblauw of grijs misschien? Ga je voor één kleur voor al je buitenkozijnen of kies je voor een combinatie van kleuren? Ontdek welke kleurcombinaties het beste passen bij jouw buitenboel.

DECOKAY BLOGS

 • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
  Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
 • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
  We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
 • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
  Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP