STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We hebben onze adem in moeten houden, maar daar is hij dan eindelijk; de nieuwe Flexa kleur van het jaar 2022! Maak kennis met Bright skies… Een zacht, koel blauw, met het gevoel van een welkome zomerbries.

Interieurkleur Bright skies van Flexa toepassen in huis

Gedurfde pastel combinaties met Bright skies!

Gedurfde pastel combinaties met Bright skies!

Internationale design- en kleur visionairs (ja die bestaan echt) analyseren jaarlijks de maatschappelijke trends en het consumentengedrag over de hele wereld, en vertalen deze naar een kleur die daarbij aansluit. Er wordt een sterke behoefte gevoeld weer vrij te kunnen ademen en leven. Bright skies geeft dan ook heel duidelijk lucht!

Studio palet
Het Bright skies Studio palet (in de winkel te bekijken) heeft tien kleuren, die de kracht van rijke verbeelding aanspreken in zachte pastels. De troost die kunst kan bieden, saamhorigheid en inspiratie zijn thema’s die voelbaar zijn in de gedurfde combinaties met rode, roze, en lila tinten.

Dat het een veelzijdige kleur is, blijkt uit de overige drie paletten waar dit fluwelig blauw mee gecombineerd kan worden:

Salon palet
Zo is er ook het ‘Salon palet’, waarbij enkel rustige wit-, grijs en bruintinten het blauw versterken. Dit geeft een neutrale, open setting waarin iedere meubelmix past. Wat behouden blijft is de open en empathische uitstraling.

Workshop palet
Aan de slag met het Workshop palet! Met deze combinatie haal je serieuze energie in huis! Fris, opgeruimd en vooral actief door de combinaties met geel, roze en groen. Perfect voor de werkkamer, die je gerust kunt laten aansluiten op één van de andere paletten in de huiskamer bijvoorbeeld.

Greenhouse palet
Als laatste is er de Greenhouse variant. Ook dit is een rustig palet, waarbij de natuur als inspiratie diende. Zo heb je groen en blauw vast nog nooit gecombineerd… Het heeft een ingetogen frisheid die niet gaat vervelen.

Alle kleuren uit deze paletten zijn zowel in muurverf, als in lakverf verkrijgbaar.

Meer over
Pure by Flexa, brengt jouw interieur tot leven!

Impressie
Pure By Flexa

Blog
Bright Skies...luchtig optimisme!

Impressie
Bright Skies kleur van het jaar 2022

Meer over
Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • Gedurfde pastel combinaties met Bright skies!
  We hebben onze adem in moeten houden, maar daar is hij dan eindelijk; de nieuwe Flexa kleur van het jaar 2022! Maak kennis met Bright skies… Een zacht, koel blauw, met het gevoel van een welkome zomerbries.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?

DECOKAY BLOGS

 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP