HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We hebben onze adem in moeten houden, maar daar is hij dan eindelijk; de nieuwe Flexa kleur van het jaar 2022! Maak kennis met Bright skies… Een zacht, koel blauw, met het gevoel van een welkome zomerbries.

Interieurkleur Bright skies van Flexa toepassen in huis

Gedurfde pastel combinaties met Bright skies!

Gedurfde pastel combinaties met Bright skies!

Internationale design- en kleur visionairs (ja die bestaan echt) analyseren jaarlijks de maatschappelijke trends en het consumentengedrag over de hele wereld, en vertalen deze naar een kleur die daarbij aansluit. Er wordt een sterke behoefte gevoeld weer vrij te kunnen ademen en leven. Bright skies geeft dan ook heel duidelijk lucht!

Studio palet
Het Bright skies Studio palet (in de winkel te bekijken) heeft tien kleuren, die de kracht van rijke verbeelding aanspreken in zachte pastels. De troost die kunst kan bieden, saamhorigheid en inspiratie zijn thema’s die voelbaar zijn in de gedurfde combinaties met rode, roze, en lila tinten.

Dat het een veelzijdige kleur is, blijkt uit de overige drie paletten waar dit fluwelig blauw mee gecombineerd kan worden:

Salon palet
Zo is er ook het ‘Salon palet’, waarbij enkel rustige wit-, grijs en bruintinten het blauw versterken. Dit geeft een neutrale, open setting waarin iedere meubelmix past. Wat behouden blijft is de open en empathische uitstraling.

Workshop palet
Aan de slag met het Workshop palet! Met deze combinatie haal je serieuze energie in huis! Fris, opgeruimd en vooral actief door de combinaties met geel, roze en groen. Perfect voor de werkkamer, die je gerust kunt laten aansluiten op één van de andere paletten in de huiskamer bijvoorbeeld.

Greenhouse palet
Als laatste is er de Greenhouse variant. Ook dit is een rustig palet, waarbij de natuur als inspiratie diende. Zo heb je groen en blauw vast nog nooit gecombineerd… Het heeft een ingetogen frisheid die niet gaat vervelen.

Alle kleuren uit deze paletten zijn zowel in muurverf, als in lakverf verkrijgbaar.

Meer over
Pure by Flexa, brengt jouw interieur tot leven!

Impressie
Pure By Flexa

Blog
Bright Skies...luchtig optimisme!

Impressie
Bright Skies kleur van het jaar 2022

Meer over
Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. Bright Skies breekt de lucht open.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP