HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met de kleuren die rondom de kleur van het jaar 2021 Brave Ground zijn samengesteld (The Trust space), tover je jouw huis om tot een harmonieus en ‘down to earth’-paleisje. Een veilige haven waar je op adem kunt komen. En of je nou een moderne, klassieke of Scandinavische woonstijl hebt, er is voor elke stijl wel een passend kleuren ensemble te vinden. 

Brave Ground kleur van het jaar mixen met andere trendkleuren

Kleuren combineren met Brave Ground

Kleuren combineren met Brave Ground


Je weet het zeker, de kleuren in je interieur moeten anders! Er moet eenheid en balans in. Oh ja, en rust natuurlijk. Je denkt aan connectie met de natuur en haar zachte blauwe, groene en aardse tinten. Hoewel, in sommige ruimtes mag er ook wel wat pit bij. En je werkkamer, waar je nu zoveel tijd doorbrengt, mag ook best bruisen maar niet té overweldigend zijn. 

Een beetje leven in de brouwerij
Ga je voor de best gewaagde maar o zo verfrissende rode en roze tinten in combinatie met  neutrale kleuren? Dat staat lekker pittig in je woonkamer. En vind je het moeilijk in te schatten of die levendige rode en roze kleuren wel mooi overkomen, dan gebruik je gewoon een kleurtester! Daarmee schilder je kleine vlakken op je wand zodat je goed kunt zien wat bijvoorbeeld lichtinval doet met zo’n kleur in de ruimte. 

Rustig maar met een verrassende twist
Voor de hal en de keuken zijn natuurtinten fijn. Wil je het rustig houden maar toch verrassend uit de hoek komen? In plaats van een gehele muur te verven kun je dan ook eens denken aan een lambrisering op de wanden: Brave Ground op het onderste gedeelte en een zachtblauwe kleur erboven. Dat past zowel bij een moderne, klassieke als romantische woonstijl.

In je werk annex studeerruimte wil je geconcentreerd aan de slag, maar verlang je tevens naar energie. Warme okerkleuren, frisse gele en neutrale aardse tinten zijn hiervoor de perfecte combinatie. Heb je een aparte eetkamer- of ruimte? Dan passen zachte grijze en bruine tinten daar wonderwel. Ze scheppen het juiste sfeertje voor heerlijke avonden aan tafel met de familie.  
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

impressie
Pure by Flexa
kleur 2021

advies
Brave Ground,
Flexa kleur voor 2021

product informatie
Pure by Flexa brengt jouw interieur tot leven

blog
Kleuren combineren
met Brave Ground

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP