HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De nood met de deugd verenigen, dat gaat zeker op voor milieuvriendelijke verfsoorten. Je hebt tegenwoordig ruime keuze als je milieubewust wilt schilderen. Maar belangrijker; veel van deze verven zijn bijzonder fraai en hebben opvallende extra’s qua verwerking.

Milieubewuste verf voor binnen

Terug in de tijd met ‘natuurverf’

Terug in de tijd met ‘natuurverf’

‘Groene’ verf, waarmee je magische effecten creëert is bijvoorbeeld kalkverf. Vroeger waren er nog geen chemische producten en kalkverf is dan ook al eeuwenoud. Daardoor heeft deze verf als geen ander die echt authentieke, doorleefde uitstraling. 

Je brengt het in meerdere lagen aan, waardoor er een streperig of wolkerig effect ontstaat, al naar gelang de manier waarop je het opbrengt. Dat, en de kleurkeuze, bepaalt het effect. En het mooiste is dat kleuren met kalkverf na verloop van tijd nóg levendiger en dieper worden.

Stel je voor, een levendige, oud-roze gepoederd wand in de slaapkamer. Of een okergele, doorleefde ‘fresco look’ in de keuken. Italiaanse elegantie binnen handbereik. Of wat dacht je van de patio in Marokkaanse riad stijl? Combineer deze wanden met stoere linnen gordijnen aan een roede met ringen, en je hebt precies die stoere boerenstijl.

Maar met dezelfde verf kun je bijvoorbeeld ook die typische grijze betonlook creëren die zo goed past in een strakke loft stijl. Kalkverf benadrukt vooral de natuurlijke essentie en laten een wand tot leven komen. Kies je daarbij bijvoorbeeld voor lichtgrijze, of pastelkleurige inbetweens tot op de grond (met wave plooi) dan vervolmaak je juist dat ruwe, robuuste design.

Als je het liever gewoon strak houdt en wat minder nuances in op de muur wil, dan kun je ook werken met krijtverf. Deze milieuvriendelijke verf geeft een matte, strakke en aaibare look. Maar er zijn ook veel andere matte verven die het milieu niet - of minder belasten. 

Zo heb je onder andere super matte muurverven die egaal dekkend zijn. Vooral knallende kleuren zoals geel, groen, blauw of rood vergroten dit effect, waardoor je de neiging krijgt de muur te gaan ‘aaien’. Dat kan gelukkig ook, want het zijn ook sterke verven en dat zie je eraan af.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Classico krijtverf
van Pure & Original

advies
Hoeveel verf
heb ik nodig?

ontdek de
duurzame lakverf
van Wijzonol

inspiratie
Zachte Zen-kleuren
met hout en rotan

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Terug in de tijd met ‘natuurverf’
  De nood met de deugd verenigen, dat gaat zeker op voor milieuvriendelijke verfsoorten. Je hebt tegenwoordig ruime keuze als je milieubewust wilt schilderen. Maar belangrijker; veel van deze verven zijn bijzonder fraai en hebben opvallende extra’s qua verwerking.

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP