HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Zit jij het liefst in de tuin in je houten bar met ski’s aan de wand? Of hang je liever in de jacuzzi zodat je naar de sterrenhemel kunt kijken? Buitenshuis kun je in ieder geval net zulke sfeervolle accessoires gebruiken als binnen. 

Gordijnen buiten gebruiken

Van skihut tot wellnessoord maar wel thuis

Van skihut tot wellnessoord maar wel thuis

Met buitenvloerkleden- en kussens, bloempotten, plantenhangers, wollen vachtjes en kleden, houten kandelaars, transparante vazen en bamboe servies zet je de toon voor een sfeervol buiteninterieur. 

De buitenkeuken voorzie je van stevig katoenen theedoeken en bij de hottub leg je grote, zachte hamamdoeken op de houten vlonders neer. Rotan en rieten accessoires zoals houtmanden en stoelen staan natuurlijk ook prachtig in zo’n tuinomgeving. Met het plaatsen van een spiegel krijg je diepgang in de buitenkamer of buitenkeuken. Dat is handig bij een kleine ruimte. 

Heb je een heuse après-skihut gebouwd, dan laat je je inspireren door het kroegleven van de alpen: geweien aan de wand, ski’s aan het plafond, geruite dekens op houten banken en een dikke boomstam in het midden voor spijkerslaan. En vooruit, een sjoelbak als je er een Nederlands tintje aan wilt geven.

Voor een dromerig effect hang je lampionnen op die bewegen in de wind. Voor een ibiza stijltje kun je goed uit de voeten met zwierige doeken of gordijnen die je van plafond tot grond laat hangen. Stem de accessoires dus af op de sfeer die je wilt bereiken, of dat nou botanisch, wintersport, Ibiza of Scandinavisch is.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
​Een tipje van
de sluier: JAB

ontdek de
Shutter collectie
van Decokay Design

meer over
Luxaflex
Silhouette® Shades

impressie
Luxaflex®
terrasscherm collectie

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 
 • Duettes bij dag en bij nacht
  Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duettes! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP