STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Weg met het blauwe licht van je beeldscherm: berg die Ipad op en ga naar buiten. Kijk uit op de groene natuur of staar in de oranje gloed van het haardvuur dat je in de tuin hebt gemaakt. Ook geschikt voor koukleumen dus.

Hoe krijg je een binnenmens naar buiten?

Green Heaven in je eigen achtertuin

Green Heaven in je eigen achtertuin

Wil je meer de tuin in, ook in de winter? Dan zijn groen en houtkleur de basistinten.

Want we associëren het buiten zijn vaak met rust in ons hoofd. Dat kan door te relaxen in een buitenkamer met veel groene planten en houten materialen, maar ook door in een houten buitensauna te ontspannen. Neutrale, rustgevende kleuren en het groen van de natuur horen daar bij. Wie wil kan de overkapping, veranda of tuinkamer opvrolijken met fleurige kussens, een buitenkleed of bloemen. 

Het houtwerk van je overkapping of tuinhuis kun je voorzien van een beschermende beitslaag. Dat kan een transparante lak zijn of juist beits in een kleur. 

Elementen van cortenstaal, zoals een wand, houtopslag of plantenbak, geven je buitenruimte een doorleefde, stoere en natuurlijke uitstraling. Hou je toch meer van echt strak? Dan gebruik je zwart en wit gecombineerd met vergrijsd hout. Dit kan ook mooi samen met een glazen buitenkamer. Ben je meer van de witte woonstijl à la Jan des Bouvrie, dan schilder je die buitenkamer of het tuinhuis natuurlijk gewoon wit. Het belangrijkste is dat jij je er prettig voelt en dat je de drukte van binnenshuis even achter je kunt laten. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Tips voor schilderen
van buitenmeubels

advies
Welke invloed heeft dekkende
of transparante beits
bij houtschilderwerk?

meer over
beits
bij Decokay

meer over
buitenlakken
bij Decokay

blog
Tuinhuis verven:
geen alledaagse klus

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Klaar voor een beetje glans op je gevel?
  Als je denkt dat je zomaar elke verf kunt gebruiken voor je buitenkozijnen, dan heb je het mis. Niet alleen de kleur, ook de verf zelf geeft je huis net dat beetje extra. Ga voor glans voor de mooiste kozijnen!
 • Zwarte kozijnen, de trend van nu! 
  Chique, elegant en helemaal 2020? Zwarte buitenkozijnen zijn dé eyecatchers voor je huis. Of je nu een rijtjeshuis hebt, een grachtenpand of een monumentale boerderij, met zwarte kozijnen maak je jouw buitenboel helemaal van nu! 
 • De mooiste kleurencombi’s voor je kozijnen
  Donkergroen, donkerblauw of grijs misschien? Ga je voor één kleur voor al je buitenkozijnen of kies je voor een combinatie van kleuren? Ontdek welke kleurcombinaties het beste passen bij jouw buitenboel.

DECOKAY BLOGS

 • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
  We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
 • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
  Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  
 • Stroop je mouwen op: we gaan buiten schilderen
  Ik verheug mij altijd enorm op de zomer. Heerlijk veel buiten. Maar dan word je toch ook geconfronteerd met hier en daar wat achterstallig schilderwerk. En zie ik daar een kozijn dat begint te bladderen? Ai...hoe kan ik dat nu weer het beste aanpakken. Er zijn zoveel producten, ik heb werkelijk geen idee wat ik moet nemen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP