STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Of je nu de zolder of extra kamer gaat verbouwen tot permanente werkruimte, de vloer is een speciaal punt van aandacht. Bureaustoelen zijn niet zo dol op PVC- en laminaatvloeren namelijk.

De beste vloer kiezen voor de werkkamer

Wat te doen met de vloer van de werkkamer?

Wat te doen met de vloer van de werkkamer?

Wie tot op heden in de huiskamer zit te werken, waar een mooie houten-, laminaat-, of PVC vloer ligt, weet dat er speciale wieltjes of onderleggers nodig zijn om lekker te kunnen rollen met de bureaustoel. Je wil niet teveel wegglijden, geen krassen, en niet vast komen te zitten, zoals in hoogpolig tapijt vaak het geval is.

Als je geen andere ruimte hebt in je huis, kun je kiezen voor zo’n onderlegger. Deze zijn vaak van kunststof, een materiaal dat de wieltjes goed geleidt. Deze zijn er in meerdere kleuren. Ook kun je kiezen voor een stuk laagpolig tapijt op maat, waarmee je precies de zithoek begrenst.

Maar ideaal is natuurlijk een compleet eigen werkruimte inrichten, die helemaal voldoet aan al jouw wensen. Door de lange periode thuiswerken, kiezen veel mensen toch inmiddels voor een permanente oplossing.

In dat geval is een vinylvloer een ideale keuze. Het is sterk, het glijdt goed (en vooral geruisloos!) en krast niet. Mocht je bij vinyl nog denken aan het vroegere stukje ‘zeil’, dan staat je een interessante openbaring te wachten als je het hedendaagse aanbod ziet.

Vinyl is uit de kinderschoenen gegroeid. Het is een volwaardige vloerbedekking, die niet alleen sterk is, maar ook in zeer uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar is. Wil jij liefst een visgraatvloer? Het is er in vinyl. Betonlook, tegels of terrazzo? Dito. Brede planken? Jawel…

Met vinyl kun je vrijwel elke ‘look’ van hout, beton of steen bereiken die je je maar kunt wensen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek
vinyl vloer collecties
bij Decokay

Impressie
Coretec collectie

Advies
Een warm kleed onder je bureau

Blog
Hard beton match je met zachte materialen

Advies
Visgraatvloer van PVC

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur op de vloer, dat kan niet missen!
  Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!
 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.

DECOKAY BLOGS

 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Meer Decokay websites

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 44 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY
TOP