HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Of je nu de zolder of extra kamer gaat verbouwen tot permanente werkruimte, de vloer is een speciaal punt van aandacht. Bureaustoelen zijn niet zo dol op PVC- en laminaatvloeren namelijk.

De beste vloer kiezen voor de werkkamer

Wat te doen met de vloer van de werkkamer?

Wat te doen met de vloer van de werkkamer?

Wie tot op heden in de huiskamer zit te werken, waar een mooie houten-, laminaat-, of PVC vloer ligt, weet dat er speciale wieltjes of onderleggers nodig zijn om lekker te kunnen rollen met de bureaustoel. Je wil niet teveel wegglijden, geen krassen, en niet vast komen te zitten, zoals in hoogpolig tapijt vaak het geval is.

Als je geen andere ruimte hebt in je huis, kun je kiezen voor zo’n onderlegger. Deze zijn vaak van kunststof, een materiaal dat de wieltjes goed geleidt. Deze zijn er in meerdere kleuren. Ook kun je kiezen voor een stuk laagpolig tapijt op maat, waarmee je precies de zithoek begrenst.

Maar ideaal is natuurlijk een compleet eigen werkruimte inrichten, die helemaal voldoet aan al jouw wensen. Door de lange periode thuiswerken, kiezen veel mensen toch inmiddels voor een permanente oplossing.

In dat geval is een vinylvloer een ideale keuze. Het is sterk, het glijdt goed (en vooral geruisloos!) en krast niet. Mocht je bij vinyl nog denken aan het vroegere stukje ‘zeil’, dan staat je een interessante openbaring te wachten als je het hedendaagse aanbod ziet.

Vinyl is uit de kinderschoenen gegroeid. Het is een volwaardige vloerbedekking, die niet alleen sterk is, maar ook in zeer uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar is. Wil jij liefst een visgraatvloer? Het is er in vinyl. Betonlook, tegels of terrazzo? Dito. Brede planken? Jawel…

Met vinyl kun je vrijwel elke ‘look’ van hout, beton of steen bereiken die je je maar kunt wensen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek
vinyl vloer collecties
bij Decokay

Impressie
Coretec collectie

Advies
Een warm kleed onder je bureau

Blog
Hard beton match je met zachte materialen

Advies
Visgraatvloer van PVC

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur op de vloer, dat kan niet missen!
  Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!
 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Meer Decokay websites

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 44 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY
TOP