HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wat is beits eigenlijk en wat zijn de speciale eigenschappen waardoor je geen grondlaag hoeft aan te brengen?

Beits is een verf die water doorlaat

(BIJNA) IN ÉÉN KEER KLAAR MET BEITS

(BIJNA) IN ÉÉN KEER KLAAR MET BEITS

Er is één uitzondering op het moeten aanbrengen van grondverf. Wanneer je met beits gaat werken, is gronden namelijk niet nodig. Beits is een verf die - kort gezegd - water doorlaat. Dat kan enorm belangrijk zijn wanneer er bijvoorbeeld al vocht in het hout aanwezig is. 

Bij beschadigde oude verflagen van buitenschilderwerk is dat vaak het geval. Of denk aan de schutting, een typisch voorbeeld van een object waarbij je niet in alle hoeken en gaten kunt komen. Op die manier kan toch vocht in het hout trekken. Wanneer je dan met een dekkende aflak aan de slag gaat, sluit je dit vocht als het ware op, waardoor houtrot van binnenuit kan gaan plaatsvinden. 

De meest bekende beitsen zijn (semi) transparant. Je ziet daardoor de houtnerf nog, wat een bijzonder mooi effect geeft. Deze beitsen heb je in diverse kleuren, en met iedere laag die je opbrengt, verdiept de kleur zich, en wordt de dekking groter. Maar je hebt ook dekkende beitsen. Deze zijn overigens altijd (zijde)mat. De laatste trend is matte zwarte beits, je ziet het steeds vaker terug op tuinhuisjes en schuttingen. 

meer over
Beits bij
Decokay

blog
Buiten schilderen?
Gebruik het juiste product!

meer over
buitenverf
bij Decokay

advies
Welke invloed heeft dekkende
of transparante beits
bij houtschilderwerk?

meer over
beits
bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
    Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
  • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
    We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
  • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
    Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP