HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Weinig ervaring met behangen? Laat je helpen met onze behangservice, of laat het doen!

Gemakkelijk behangen met de juiste producten

SAMEN KLAREN WE DE KLUS

SAMEN KLAREN WE DE KLUS

Zelf behangen is geen klus die je dagelijks doet. En wel het laatste dat je wilt is dat je schitterende behang scheef geplakt zit, of dat er luchtbubbels onder komen. Daarom helpen wij je graag bij deze klus. Zaken waar wij bijvoorbeeld mee kunnen adviseren, zijn het uitrekenen van het benodigde aantal rollen, en tips voor hoe te behangen. 

Maar in eerste instantie zul je het behang moeten verwijderen. Soms is daarvoor een behangafstomer nodig, soms niet. Wij weten precies wanneer. Is het behang bijvoorbeeld geverfd? Dan heeft stomen geen zin en zijn er weer andere manieren om het te verwijderen. 

Wat jouw benodigde aanpak ook is, wij geven volledige service als het gaat om behangen. Vrijwel alles dat je nodig hebt vind je bij ons, waaronder ook behangafweekmiddel. Al naar gelang de situatie adviseren we, en voorzien je daarbij meteen van de juiste producten. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een zogenaamde ‘one-stop-shop’. 

Het is echt geen moeilijke klus, maar heb je er geen tijd voor of gewoonweg geen zin in, dan kun je natuurlijk ook een professionele behanger inschakelen! Geneer je niet, gemak dient de mens tenslotte...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Skin collectie
van Eijffinger

advies
Hoe bereken ik hoeveel
behang
ik nodig heb?

blog
Een statement maken
met behang, dat kan
met Terra en Bold!

ontdek de
Ethnic Origin
collectie van
AS Création

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 
 • De mooiste vintagespullen bemachtigen 
  Om te weten waar je aan begint als je je interieur wil verrijken met mooie vintage of retro spullen, is het goed om de begrippen helder te hebben. Want de termen retro en vintage worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar betekenen wel degelijk iets anders. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP