HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Cirkelbehang is het nieuwste, hippe snufje op het gebied van behang. Doordat je niet een hele wand behangt, maar slechts een cirkel, ontstaat een rond schilderij, met de indruk van een geheime doorkijk.

Behangcirkel met print op de muur

Behangcirkels - een verbeeldend venster 

Behangcirkels - een verbeeldend venster 

Als je twijfelde over iets nieuws op de wand, ben je op slag verkocht als je de nieuwste collectie behangcirkels bekijkt. Ze zijn er in een keur aan dessins, en passen daarom in elke ruimte; boven de bank in de woonkamer, boven het bed in de slaapkamer, of speels op een lege wand in de kinderkamer. 

Het spreekt voor zich dat het ook qua werk scheelt of je slechts een cirkel, of een hele wand behangt. Snel en eenvoudig een groots resultaat bereiken, is hier dus zeker van toepassing. 

Het krachtige qua design van een behangcirkel is de ronde uitsnede. Er is dus geen sprake van een herhalend patroon, dat bij een compleet behang wel een rol speelt. Juist dat ene mooie detail, of die enkele landschap impressie, staan centraal. 

Het beeld mag er zijn - en speelt een hoofdrol op de wand. Het is dan ook een mooie manier om een wand te laten spreken zonder dat het al te druk wordt. Ook worden overige aankledingen zoals schilderijen overbodig. De cirkels zijn namelijk 145 cm hoog, dus op zichzelf al een behoorlijke eye catcher op de wand.

Wanneer je voor een fotografisch landschap kiest met groen loof, omringd door nevel, waan je je midden in de bergen. Kies je voor een schilderachtig landschap met palmbomen, dan is jouw venster op de wereld ineens exotisch geworden. Zo kun je spelen met jouw denkbeeldige ‘doorkijk’.

Wil jij liever een dessin dat puur het beeld laat spreken, als een echt schilderij? Dan zijn de meesterschilders misschien wat voor jou. Een Van Gogh of Vermeer detail aan de wand is bovendien rustiger dan een heel schilderij. 
Bijzonder fraai zijn de - momenteel gewilde - natuurlijke dessins van bloemen en vegetatie. Deze zijn er in alle mogelijke stijlen, van romantisch tot uitgesproken jong en hip. Ze passen goed in de natuurlijke trend van het moment.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

impressie
WALLPOWER CIRCLES
collectie van Eijffinger

inspiratie
Mooie murals en
beestachtig behang

advies
Een behangcirkel -
hoe te maken?

ontdek de
cirkelbehang collecties
vanBN Walls

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 
 • De mooiste vintagespullen bemachtigen 
  Om te weten waar je aan begint als je je interieur wil verrijken met mooie vintage of retro spullen, is het goed om de begrippen helder te hebben. Want de termen retro en vintage worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar betekenen wel degelijk iets anders. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP