HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met zoveel schitterend behang wordt kiezen nog een uitdaging... Wil je je echt even onderdompelen in de wereld van behang, kom dan eens rustig onder genot van een kopje koffie of thee, onze behangboeken doorbladeren. We hebben er tientallen, zo niet meer, voor je klaar liggen.

Het nieuwste behang tegen internetprijzen

EEN UITGEBREIDE COLLECTIE BEHANGBOEKEN

EEN UITGEBREIDE COLLECTIE BEHANGBOEKEN

Zien en voelen is zoveel beter dan online door foto’s klikken. Als je met je vingers over de glanzende reliëfs glijdt, of voelt hoe de gevlochten bamboe vezels een levendig patroon vormen, krijg je meteen een hele andere kijk op behang. De ontwerpen zijn tastbaar en springen van het ‘papier’. Van grote gouden vissen die door het water glijden, tot luipaarden, tijgers en kaketoes.

Als we zeggen springen van het ‘papier’ dan bedoelen we natuurlijk eigenlijk wat anders. Behang wordt zelden nog gemaakt van alleen ‘gewoon’ papier. Het is in de loop der jaren ingenieus geïnnoveerd, en is daardoor veel steviger. Behang wordt gemaakt wordt van stevige materialen als vlies en/of vinyl.

Daarnaast zijn er ook verrassende andere soorten wandbekleding. De trend is voelen. Zo is kurk terug voor op de muur (maar dan wel heel eigentijds) en velours voor bijvoorbeeld een lambrisering kijkt ook niemand meer van op. We mogen weer uitpakken namelijk.

We kijken graag met je mee om te adviseren. Weet je niet helemaal zeker of het behang van jouw keuze goed past bij jou thuis? Neem gerust een behangboek mee naar huis.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Zen collectie
van BN Walls

ontdek de
fotobehang collecties
bij Decokay

blog
Werelds behang voor
nóg meer sfeer in huis

advies
Hoe breng
ik met behang
accenten aan?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
    Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
  • Aaibare muren met stof
    Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 
  • De mooiste vintagespullen bemachtigen 
    Om te weten waar je aan begint als je je interieur wil verrijken met mooie vintage of retro spullen, is het goed om de begrippen helder te hebben. Want de termen retro en vintage worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar betekenen wel degelijk iets anders. 

DECOKAY BLOGS

  • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
    Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
  • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
    Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
  • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
    Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP