HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Behang is hip, hot en trending. Dat is niet opmerkelijk gezien de innovatie die behang onderging. De dessins zijn tegenwoordig van imposante kwaliteit. Ook het materiaal is steviger en gebruiksvriendelijker dan vroeger.

Met behang maak je een blikvanger van je muur

Hoe kies je jouw perfecte behang?

Hoe kies je jouw perfecte behang?

Grote klodders behanglijm overal, een plakkerige behangtafel. Dat is vandaag de dag niet meer als je werkt met vliesbehang; behanglijm gaat zo vanuit de pot op de muur. Een kind kan de was doen.

Kies je voor behang, dan kies je voor de makkelijkste manier om je muur te verfraaien. Maar negen van de tien keer is dat ook meteen de mooiste oplossing! Je hoeft echt niet meteen je hele huis te behangen, maar juist dat ene wandje kan je hele kamer ophalen. Of dat nu een wand aan het hoofd- of voeteneind van het bed is om bij weg te dromen, of een tafereel bij de eettafel, werkplek of zithoek. 

Elk huis heeft eigenlijk in elke kamer op zijn minst één mooie behangwand nodig om de ruimte af te maken. (Dit wordt ook wel een ‘accentmuur’ genoemd.) Met zo’n enkele muur kun je bijvoorbeeld een mooi design meubelstuk prachtig uit laten komen. Ook creëer je er zo echt ‘aparte hoekjes’ mee binnen één en dezelfde ruimte.

Hoe kies je nu die ene wand die perfect past bij jouw smaak en interieur? Misschien ben je bang dat het snel te druk zal worden. Dat risico bestaat ook zeker. Het behang moet ondersteunend zijn aan de boodschap die jij wil uitdragen qua stijl, en geen op zichzelf staande fashion statement worden waar je hoofdpijn van krijgt... Daarom zoek je jouw behang idealiter uit in een kleurtoon die ook terugkomt in je interieur. 

Op die manier past ook een weelderig, hoofdzakelijk donker bloemenbehang bijvoorbeeld uitstekend in een kleine slaapkamer met zwarte kozijnen. Wanneer je kiest voor pastelkleurige inbetweens met grijze fluwelige velours overgordijnen, zul je versteld staan hoe krachtig donkere kleuren kunnen werken zonder benauwend of klein te worden.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
fotobehang collecties
bij Decokay

ontdek de
Fiore collectie
van BN Walls

advies
Welk soort behanglijm
moet ik gebruiken?

inspiratie
Een bloemetjes wand
scheidt jullie thuis...

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP