HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Die witte muren boven de bank en achter de eethoek… Er hangen wat foto’s op linnen, en een replica van een favoriete kunstenaar, gekocht bij een dertien-in-een-dozijn winkel. De verf die erop zit gaat nu al zo’n dikke tien jaar mee. Klussen doe je misschien niet dagelijks voor je lol, maar een wandje verven of behangen is eigenlijk zo gepiept.

Verf of behang kleuren op de muur

Van witte wand naar wow-muur!

Van witte wand naar wow-muur!

Wie zich herkent in bovenstaand verhaal, heeft waarschijnlijk ook al de woonbladen doorgespit, zich verlekkerd aan de vele opties om je muren te upgraden, en het middelpunt van je kamer te laten zijn. Een goed gekozen behang maakt alle overige aankleding op de wand overbodig. Maar behang is echt niet de enige manier om je muren te laten shinen.

Wat zijn je opties? Denk van te voren na wat je met de ruimte wil. Met behang kun je bijvoorbeeld goed ruimtes verbinden, of juist van elkaar afscheiden. Door in twee aangrenzende ruimtes hetzelfde (kleur of motief) behang te gebruiken, creëer je eenheid. Door specifiek één wand te behangen, krijgt dat gedeelte van de kamer een geheel eigen karakter.

Experimenteer met verf als blikvanger. Verf een lambrisering, bestempel of sjabloneer je muur met vogels of bladmotieven, of kies voor een verf met levendigheid. Ook heel hip op het moment is een mooi geverfde muur aankleden met precies de juiste hippe items. Momenteel hot: wood- of stone- panelling, vrij zwevende plankjes met leren riemen, rieten manden, decoratieve stieren deco skulls, ronde kastjes met planken en wandkleden.

Het overall effect van een enkele unieke muur versterk je vooral door je aankleding ‘ernaartoe te trekken’. Dat doe je door accessoires, kussens, raamdecoratie en armaturen zoals sfeerlampen in dezelfde kleurtonen, en/of stijl te kiezen, en zo als het ware naar elkaar toe te laten groeien.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Wijzonol Mat
krachtige muurverf

Blog
Speciale effecten maken
op de muur

Ontdek
Kleur op de muur
is sfeerbepalend

Advies
Hoe verf je een
muur?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.
 • Inbetweens, vitrage, duettes - zachte lichtfilters geven sfeer
  Steeds vaker zie je in het straatbeeld dat de witte vitrage - of glasgordijnen - zoals we die kennen van vroeger, een kleurtje of motief heeft. Niet altijd - maar vaak wel - is de vitrage vervangen door zogenaamde ‘inbetweens’. Deze zitten qua lichtdoorlatendheid net tussen vitrage en overgordijnen in.
 • Van witte wand naar wow-muur!
  Die witte muren boven de bank en achter de eethoek… Er hangen wat foto’s op linnen, en een replica van een favoriete kunstenaar, gekocht bij een dertien-in-een-dozijn winkel. De verf die erop zit gaat nu al zo’n dikke tien jaar mee. Klussen doe je misschien niet dagelijks voor je lol, maar een wandje verven of behangen is eigenlijk zo gepiept.

DECOKAY BLOGS

 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP