HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Die witte muren boven de bank en achter de eethoek… Er hangen wat foto’s op linnen, en een replica van een favoriete kunstenaar, gekocht bij een dertien-in-een-dozijn winkel. De verf die erop zit gaat nu al zo’n dikke tien jaar mee. Klussen doe je misschien niet dagelijks voor je lol, maar een wandje verven of behangen is eigenlijk zo gepiept.

Verf of behang kleuren op de muur

Van witte wand naar wow-muur!

Van witte wand naar wow-muur!

Wie zich herkent in bovenstaand verhaal, heeft waarschijnlijk ook al de woonbladen doorgespit, zich verlekkerd aan de vele opties om je muren te upgraden, en het middelpunt van je kamer te laten zijn. Een goed gekozen behang maakt alle overige aankleding op de wand overbodig. Maar behang is echt niet de enige manier om je muren te laten shinen.

Wat zijn je opties? Denk van te voren na wat je met de ruimte wil. Met behang kun je bijvoorbeeld goed ruimtes verbinden, of juist van elkaar afscheiden. Door in twee aangrenzende ruimtes hetzelfde (kleur of motief) behang te gebruiken, creëer je eenheid. Door specifiek één wand te behangen, krijgt dat gedeelte van de kamer een geheel eigen karakter.

Experimenteer met verf als blikvanger. Verf een lambrisering, bestempel of sjabloneer je muur met vogels of bladmotieven, of kies voor een verf met levendigheid. Ook heel hip op het moment is een mooi geverfde muur aankleden met precies de juiste hippe items. Momenteel hot: wood- of stone- panelling, vrij zwevende plankjes met leren riemen, rieten manden, decoratieve stieren deco skulls, ronde kastjes met planken en wandkleden.

Het overall effect van een enkele unieke muur versterk je vooral door je aankleding ‘ernaartoe te trekken’. Dat doe je door accessoires, kussens, raamdecoratie en armaturen zoals sfeerlampen in dezelfde kleurtonen, en/of stijl te kiezen, en zo als het ware naar elkaar toe te laten groeien.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Ontdek
Wijzonol Mat
krachtige muurverf

Blog
Speciale effecten maken
op de muur

Ontdek
Kleur op de muur
is sfeerbepalend

Advies
Hoe verf je een
muur?

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP