STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een hotel chique sfeer straalt luxe en warmte uit door het gebruik van donkere tinten. Voor de muren geldt dat je dan los kunt gaan met verf óf met behang. Wat heeft jouw voorkeur?

Verf en behang passend bij hotel chique interieur

Hotel chique woonstijl: wat moet er op de muur?

Hotel chique woonstijl: wat moet er op de muur?

Liever verf? Gebruik dan donkere kleuren zoals bordeauxrood, kobaltblauw of donkergroen. Ook een okergele wand past goed bij de hotel chique stijl. Dit komt namelijk omdat al deze genoemde kleuren heel gemakkelijk met goud en koper te combineren zijn. En als je denkt aan hotel chique dan denk je aan gouden glimmende accessoires. Om extra warmte toe te voegen aan jouw hotel chique interieur, verf je het plafond mee! Daar heb je wel een beetje lef voor nodig, maar een warm en behaaglijk woongevoel is dan gegarandeerd.

Je kunt je ook uitleven met behang. Kies voor een gouden print in je behang of een leatherlook. Zo creëer je de ultieme hotel chique sfeer in huis. Vind je dat iets te rigoureus? Als goud niet zo jouw ‘ding’ is, is een fotobehang van de ‘Oude Meesters’ een mooi een chique alternatief. Dat straalt gegarandeerd luxe uit! En… vier muren met een goud behangetje is waarschijnlijk voor iedereen iets té, dus combineer! Een gouden behang met bordeauxrood of een fotobehang van de ‘Oude Meesters’ met donkerblauw of donkergroen. Welke combinatie maak jij?

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Advies
Chaletstijl met donkere raambekleding

Inspiratie
Kleuren combineren met Brave Ground

Ontdek
Wat voor soorten verf zijn er?

Advies
Een nieuw interieurjaar kijkt al om het hoekje

Inspiratie
Nieuw(bouw) vraagt om fotobehang!

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...
 • Raam en muur: twee handen op één buik
  Welke raambekleding je ook kiest, hij hangt altijd naast de muren. Muren die weer passen bij andere (eyecatcher) muren… Het geheel van kleuren en vormen bepaalt de totale uitstraling van jouw interieur. En daarom mag goede raambekleding niet ontbreken.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP