HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een hotel chique sfeer straalt luxe en warmte uit door het gebruik van donkere tinten. Voor de muren geldt dat je dan los kunt gaan met verf óf met behang. Wat heeft jouw voorkeur?

Verf en behang passend bij hotel chique interieur

Hotel chique woonstijl: wat moet er op de muur?

Hotel chique woonstijl: wat moet er op de muur?

Liever verf? Gebruik dan donkere kleuren zoals bordeauxrood, kobaltblauw of donkergroen. Ook een okergele wand past goed bij de hotel chique stijl. Dit komt namelijk omdat al deze genoemde kleuren heel gemakkelijk met goud en koper te combineren zijn. En als je denkt aan hotel chique dan denk je aan gouden glimmende accessoires. Om extra warmte toe te voegen aan jouw hotel chique interieur, verf je het plafond mee! Daar heb je wel een beetje lef voor nodig, maar een warm en behaaglijk woongevoel is dan gegarandeerd.

Je kunt je ook uitleven met behang. Kies voor een gouden print in je behang of een leatherlook. Zo creëer je de ultieme hotel chique sfeer in huis. Vind je dat iets te rigoureus? Als goud niet zo jouw ‘ding’ is, is een fotobehang van de ‘Oude Meesters’ een mooi een chique alternatief. Dat straalt gegarandeerd luxe uit! En… vier muren met een goud behangetje is waarschijnlijk voor iedereen iets té, dus combineer! Een gouden behang met bordeauxrood of een fotobehang van de ‘Oude Meesters’ met donkerblauw of donkergroen. Welke combinatie maak jij?

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Advies
Chaletstijl met donkere raambekleding

Inspiratie
Kleuren combineren met Brave Ground

Ontdek
Wat voor soorten verf zijn er?

Advies
Een nieuw interieurjaar kijkt al om het hoekje

Inspiratie
Nieuw(bouw) vraagt om fotobehang!

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Muur én vloer als blikvanger
  Je vloer als 'centerpiece' in huis, of je muur helemaal de 'bling' maken? Waarom niet gewoon allebei? Als je alles op elkaar afstemt, breng je eenheid en rust in je interieur waar ruimte is voor meer blikvangers dan alleen je vloer.
 • Sprookjes op de wand
  Babykamer behang is uit de kinderschoenen gegroeid. Het is er van jungle dessin tot het populaire roze of blauw, en van konijnen tot bergen en sterren - en tot de maan en terug...
 • ‘Stijlfoutjes’ op de muur
  Styling fouten op de muur, wat zijn dat? Van verf en behang, tot leuke snuisterijen aan de wand, je kúnt ook verkeerd gaan in je enthousiasme er wat moois van te maken in je nieuwe inrichting.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP