HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Babykamer behang is uit de kinderschoenen gegroeid. Het is er van jungle dessin tot het populaire roze of blauw, en van konijnen tot bergen en sterren - en tot de maan en terug...

Ideeën voor behang op de muur in de babykamer

Sprookjes op de wand

Sprookjes op de wand

Wie vandaag de dag op zoek gaat naar behang voor de babykamer heeft geluk. Nooit was het aanbod zo groot, divers, en vooral kunstig ontworpen. Dat heeft alles te maken met nieuwe druktechnieken. Die worden dan ook in alle mogelijke vormen ‘uitgeprobeerd’.

Maar ook het design op zich is veranderd. In het kader van méér, beter, best, verlaten ontwerpers steeds vaker het repeterende patroon, om plaats te maken voor storytelling op de wand. De beleving speelt de hoofdrol in een (vaak handgetekende) wandvullende afbeelding.

Het behang doet dan ook eerder aan als een geïllustreerd verhaal uit een prachtig kinderboek. Elke afbeelding vertelt een verhaal waarbij je uren kunt mijmeren over de afloop. Dierenvriendjes zie je veel. Bepakt en bezakt om op reis te gaan, in een luchtballon, op een witte schimmel, of zelfs in een hippe Volkswagen bus… De verbeelding neemt een vogelvlucht.

Het spreekt voor zich dat je natuurlijk niet een hele kamer met zulk sprekend behang versiert. Een mooie tegenhanger zijn dan de wanden - of een geverfde lambrisering - in subtiele kleuren die aansluiten bij de behangprint. Voor de kinderkamer is dan trouwens wel een matte muurverf mooi… als je maar wel een variant gebruikt die goed afneembaar is en vieze kinderhandjes kan hendelen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

impressie
A house of Happiness
kinder/babykamer collectie

blog
Laat die
roze wolk
maar komen!

ontdek de
Linen Stories collectie
van BN Walls

Inspiratie
Als een kind zo blij - met hun eigen behang

Tip
Houd de basis van de babykamer neutraal

advies
Wat is een
behangpaneel

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Muur én vloer als blikvanger
  Je vloer als 'centerpiece' in huis, of je muur helemaal de 'bling' maken? Waarom niet gewoon allebei? Als je alles op elkaar afstemt, breng je eenheid en rust in je interieur waar ruimte is voor meer blikvangers dan alleen je vloer.
 • Sprookjes op de wand
  Babykamer behang is uit de kinderschoenen gegroeid. Het is er van jungle dessin tot het populaire roze of blauw, en van konijnen tot bergen en sterren - en tot de maan en terug...
 • ‘Stijlfoutjes’ op de muur
  Styling fouten op de muur, wat zijn dat? Van verf en behang, tot leuke snuisterijen aan de wand, je kúnt ook verkeerd gaan in je enthousiasme er wat moois van te maken in je nieuwe inrichting.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP