HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De enige kamer die je vrijwel elke vijf jaar opnieuw doet, is de kinderkamer. Die moet tenslotte passen bij de leeftijd. Zo kunnen ze ook weer groeien naar een nieuwe levensfase.

Inrichten kinderkamer met behang, vloer en gordijnen

Elke vijf jaar een nieuwe…

Elke vijf jaar een nieuwe…

Als roze en Frozen úit zijn, dan kan het ook écht niet meer… En dat los je niet op met een nieuw bed, of door het kaptafeltje te vervangen door een bureau. Dan moet je beginnen bij de basis. Die begint op de meeste leeftijden met de vraag: wat is je lievelingskleur?’ En daar mag je best een beetje aan tegemoetkomen. 

De basis van een kinderkamer mag bij uitstek ‘over de top’ zijn. Ga dus samen naar de winkel en bekijk alle kleurstalen, tot je die perfecte kleur blauw vindt. En zoek daar meteen bijpassende kleuren bij uit. Maar toch kies je kleuren niet op zichzelf staand uit. Als je van tevoren bedenkt dat je een mooi geheel wil krijgen, dan duik je ook meteen samen de behangboeken in, en bekijk je verschillende vloeren. Je kunt een kind niet blijer maken dan hem of haar zelf mee te laten kiezen. 

Daarvoor hoef je overigens niet te vrezen dat de hele kamer dan zuurstokroze wordt… Zodra ze de stalen behangboeken zien en het brede aanbod murals en fotobehang dat er tegenwoordig is, moet je ze nog maar zien weg te trekken. Bij zuurstokroze past bijvoorbeeld fantastisch een felgekleurde knallende graffiti wand. En je kleine archeoloog in de dop kan haar collectie dinosaurussen perfect uitstallen tegen het jungle behang met giraffen, zebra’s en apen. 

Als de keuze voor het behang eenmaal gemaakt is, kun je overstappen naar de vloer. Elke kinderkamer heeft op zijn minst een zacht tapijt nodig. Zo niet als vloer, dan toch op z’n minst in de vorm van een kleed. Maar verder zijn er geen kleuren of materialen die niet zouden passen in een kinderkamer. Zolang de vloer qua kleur en dessin past bij de gekozen muren, zit je goed. 

De absolute finishing touch is raambekleding. Daarmee kun je nét dat laatste zetje geven ter completisering. Ga je over de top met oerwoud gordijnen er nog bij? Of hou je het rustig en kies je een kleurtoon van de muur? Vrijwel alle vormen raambekleding zijn er in uiteenlopende kleuren en dessins. Houd er wel rekening mee dat je wil verduisteren… Want je kunt ze in een hoop hun zin geven, maar daar wil je niet om 6 uur ‘s morgens van wakker worden.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Jaloezie voor
kinderkamer

impressie
A house of Happiness
kinder/babykamer collectie

inspiratie
Zand, donkerblauw
en olijfgroen
zijn stoer én lief

blog
Jongenskamer:
Boys and their Toys

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Creëer een verticale tuin op je wanden
  Met de trend van natuurlijk wonen kun je je uitleven op de muren in je huis. Verf ze in een wittint, aarde kleur of ga voor een mix van groen en grijs. En de eyecatcher? Een mooi behang met botanische print of wat dacht je van een verticale tuin!
 • Juiste kerstkleuren matchen met de muur
  Kerst in huis hoeft geen bonte kermis te zijn. Heb je net de wanden in een prachtige kleur geverfd? Pas daar dan de kerstdecoraties slim op aan! Zo komen zowel kerstboom als muur nog beter tot hun recht. 
 • Grijs als eyecatcher op je muur
  Wist je dat grijs wonderen doet voor je interieur? En dat deze kleur past in elke woonstijl? Of je nu gaat voor klassiek, betonlook of industrieel: grijs maakt je interieur alleen maar interessanter!

DECOKAY BLOGS

 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…
 • Zwart in je interieur: verrassend, elegant en sensationeel
  De kleur zwart in je interieur. Zwarte raamkozijnen of zwarte deuren. Of een zwarte muur. Zwart kiezen: dat moet je durven!
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP