HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Als je de basis van de babykamer neutraal houdt, kun je er jarenlang plezier van hebben. En zonder al te veel inspanningen verandert de kamer dan mee met de leeftijd van je kindje. Broodtekst

De babykamer inrichten, waar houd je rekening mee

Houd de basis van de babykamer neutraal

Houd de basis van de babykamer neutraal

Met het krijgen van een baby verandert er veel in je leven. Vanaf het moment dat je weet dat er straks een klein mensje is, komt je leven in een stroomversnelling. Want ja, voordat de kleine er is, moet er nog een en ander gebeuren. Kinderwagen, kleertjes, een wiegje… er komt veel leuks op je pad waar je een beslissing over moet nemen. En niet in de minste plaats de babykamer.

Heb jij al een gevoel bij het inrichten van de babykamer? Heb je überhaupt een geschikte kamer? Of moet je kunst- en vliegwerk uithalen om jouw kleintje straks een eigen plekje te geven? In sommige culturen is het heel normaal dat de baby een plek heeft in de ouderslaapkamer, maar in Nederland heeft het toch vaak de voorkeur dat er een eigen plekje is; groot of klein. 

Vaak ligt er wel al een vloer in de kamer die je voor ogen hebt. Maar misschien wil je toch een modernere of praktischere variant. De vloer is onderdeel van de basis, net als gordijnen en andere raambekleding. Deze dingen verander je niet zo snel, terwijl je kindje wel binnen een paar jaar van baby, naar peuter, naar kleuter transformeert. Is de basis goed en neutraal, dan hoef je alleen maar kleur en inrichting aan te passen op de leeftijdsfase van je kind. 

Nu kun je helemaal los met het inrichten van de babykamer. En hoewel je rekening moet houden met aspecten als veilig en praktisch, is ‘leuk’ natuurlijk het belangrijkste. Maar het kan best lastig zijn om binnen een combinatie van die drie te fantaseren... Gelukkig hoef je dat niet in je eentje te doen. Op Instagram of Pinterest kun je heel veel ideeën opdoen en uren snuffelen naar babykamertjes. Maar goed, sommige dingen, zoals stof en behang bijvoorbeeld, wil je toch even in het echt zien of voelen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek
vinyl vloer collecties
bij Decokay

blog
Laat die
roze wolk
maar komen!

ontdek de
kinderbehang
Collecties
bij Decokay

advies
Wat is een Mural
op de muur?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP