HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De vloer in je huis is allesbepalend voor de rest van je interieur. Wanneer je fan bent van de basic woonstijl, hou je die dus ook graag licht. Maar is een lichte vloer niet besmettelijk? 

Bij een basic woonstijl hoort een lichte vloer

De charmes van een lichte vloer

De charmes van een lichte vloer

Er leiden meerdere wegen naar Rome als het gaat om het creëren van de ultieme basic woonstijl. Dat is nou juist de charme van deze nieuwe trend. Alles kan, als je het maar (relatief) licht houdt. 

Een whitewash vloer is zeker een optie… als je deze echter onbedekt laat, zul je alleen behoorlijk proper moeten worden. Schoenen uit bij de deur, en meermaals per week even dweilen. Maar er zijn ook andere oplossingen. 

Je hebt tegenwoordig lichte vloeren die zoveel melering en natuurlijke nerf hebben, dat je stof en vuil een stuk minder snel ziet. Reken dan ook zeker de lichtbruine en grijze houtlook soorten mee als optie. Deze passen perfect bij de natuurlijke elementen die zo passen bij deze stijl. Riet heeft dezelfde kleur als licht grenen. Eiken past mooi bij die leren stoel, enzovoorts. En zo haal je de vloer weer terug bij de vele wittinten en grijstinten die je huis zo sereen en ‘luchtig’ maken. 

De grote truc die je veel ziet bij dit onderhoudsdilemma van licht, sober en verstild design, is dat je kunt werken met kleden. Deze kun je net iets donkerder houden dan de vloer zelf, waardoor je het subtiele ton-sur-toneffect krijgt.

Je krijgt dan een mix van overwegend wit, off white, beige en grijs, aangevuld met lichte bruintinten. Kleur aanbrengen doe je in de basic woonstijl met planten; liefst véél planten!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
COREtec pvc vloer
met unieke kurklaag

advies
Welke legrichting
moet ik kiezen
voor de vloer?

ontdek de
PVC vloeren
van Decokay Design

inspiratie
Overal dezelfde
vloer creëert eenheid

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Pvc duurzamer dan je denkt
  Wil je dat jouw vloer behalve mooi en behaaglijk ook duurzaam is en minder belastend voor het milieu? Kies dan voor een vloer van natuurlijke materialen zoals bamboe, jute, kurk, linoleum, natuursteen, sisal of rubber. Of… voor een pvc vloer.
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP