HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welke vloer in de babykamer? Aan het soort vloerbedekking in de babykamer wordt een aantal unieke voorwaarden gesteld. Praktisch, én prettig om precies te zijn.

Vloerkleed of tapijt voor de kinderkamer

Zacht kruipen voor kleine knietjes

Zacht kruipen voor kleine knietjes

Baby’s leren door voelen. Lekker kunnen kruipen hoort daarbij. Dat betekent zachte vloerbedekking dus. Maar het gaat wel eens mis met een aantal lichamelijke functies van je oogappel…

Een vloer die tegen vuil en vallende voorwerpen kan is natuurlijk PVC of laminaat. Maar vinyl heeft dezelfde voordelen, en is zowel warmer, als zachter. Iets waar jij niet zoveel last van hebt, maar als je zelf in de winter over de vloer moest kruipen... zeker wel.

Eigenlijk is gladde, harde vloerbedekking dan ook alleen prettig als ondergrond in de babykamer, met een lekker zacht kleed er overheen. Je hebt tegenwoordig kleden in alle mogelijke vormen, maar bij Decokay kun je ook een kleed op maat bestellen in elke gewenste vorm (ook ronde en organische vormen).

Het voordeel van een kleed op maat is dat je het kleed precies in de overgebleven loopruimte kunt laten passen zodat je het makkelijk weer kunt vervangen. Daarnaast is de keuze van standaard kleden vaak beperkt tot een bepaalde selectie. Wanneer je kiest uit het complete aanbod hoogwaardig tapijt, kun je écht eisen gaan stellen aan de kwaliteit.

Bijvoorbeeld tapijt met SDN garen. Dit tapijt verkleurt niet door zon of bij schoonboenen van vlekken, omdat het door en door geverfd is (het kan zelfs tegen bleek, dan weet je genoeg). Het is bovendien duurzaam geproduceerd; de toekomst van jouw kindje is belangrijk tenslotte.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Maak een stijlstatement
met een vinyl vloerkleed

Inspiratie
Een vloerkleed voor
heerlijk warme kindervoetjes

Ontdek de
De Sandro vinyl collectie van Decokay Design

Tip
Vinyl dat lijkt op écht marmer

Advies
Wat is Solution Dyed Garen?

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • Hippe vloerkleden voor een make-over van je interieur
  Nog niet toe aan een nieuwe vloer, maar kan je interieur wel een make-over gebruiken? Heb je wel eens aan een vloerkleed gedacht? Stoer, klassiek, modern of romantisch? Met kleden kun je eindeloos variëren. Voor welke sfeer ga jij?
 • Zacht kruipen voor kleine knietjes
  Welke vloer in de babykamer? Aan het soort vloerbedekking in de babykamer wordt een aantal unieke voorwaarden gesteld. Praktisch, én prettig om precies te zijn.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP