STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welke vloer in de babykamer? Aan het soort vloerbedekking in de babykamer wordt een aantal unieke voorwaarden gesteld. Praktisch, én prettig om precies te zijn.

Vloerkleed of tapijt voor de kinderkamer

Zacht kruipen voor kleine knietjes

Zacht kruipen voor kleine knietjes

Baby’s leren door voelen. Lekker kunnen kruipen hoort daarbij. Dat betekent zachte vloerbedekking dus. Maar het gaat wel eens mis met een aantal lichamelijke functies van je oogappel…

Een vloer die tegen vuil en vallende voorwerpen kan is natuurlijk PVC of laminaat. Maar vinyl heeft dezelfde voordelen, en is zowel warmer, als zachter. Iets waar jij niet zoveel last van hebt, maar als je zelf in de winter over de vloer moest kruipen... zeker wel.

Eigenlijk is gladde, harde vloerbedekking dan ook alleen prettig als ondergrond in de babykamer, met een lekker zacht kleed er overheen. Je hebt tegenwoordig kleden in alle mogelijke vormen, maar bij Decokay kun je ook een kleed op maat bestellen in elke gewenste vorm (ook ronde en organische vormen).

Het voordeel van een kleed op maat is dat je het kleed precies in de overgebleven loopruimte kunt laten passen zodat je het makkelijk weer kunt vervangen. Daarnaast is de keuze van standaard kleden vaak beperkt tot een bepaalde selectie. Wanneer je kiest uit het complete aanbod hoogwaardig tapijt, kun je écht eisen gaan stellen aan de kwaliteit.

Bijvoorbeeld tapijt met SDN garen. Dit tapijt verkleurt niet door zon of bij schoonboenen van vlekken, omdat het door en door geverfd is (het kan zelfs tegen bleek, dan weet je genoeg). Het is bovendien duurzaam geproduceerd; de toekomst van jouw kindje is belangrijk tenslotte.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Maak een stijlstatement
met een vinyl vloerkleed

Inspiratie
Een vloerkleed voor
heerlijk warme kindervoetjes

Ontdek de
De Sandro vinyl collectie van Decokay Design

Tip
Vinyl dat lijkt op écht marmer

Advies
Wat is Solution Dyed Garen?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.
 • Welke raamdecoratie is jouw ideale match?
  Welke kleur gordijnen kies je bij een donkere vloer? Welke raamdecoratie bij een betonlook vloer, enz.? Herhaal je kleurpatronen, of kies je juist voor contrast? Hoe bereik je de ideale match qua raambekleding in combinatie met je vloer?

DECOKAY BLOGS

 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP