HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Heeft je oogappel een groeisprong gemaakt en is hij of zij toe aan een nieuwe fase? Zonder enig meubelstuk te vervangen, behaal je voor een make-over groots resultaat met kinderbehang!

Trendy kinderbehang op de muur

Als een kind zo blij - met hun eigen behang

Als een kind zo blij - met hun eigen behang

Of je nou een stoere astronaut in spé in huis hebt, een coureur, een girly girly pink meisje, of een lekker ondernemende doerak, voor ieder kind is er behang dat precies de juiste sfeer creëert om bij weg te dromen.

Misschien herinner je je zelf nog wel hoe je vroeger naar het behang staarde als je niet kon slapen. In de kinderkamer kun je dan ook echt een verhaal vertellen. Een greep uit de mogelijkheden.

Wat dacht je van een eigen ‘onbewoond eiland’… De droom van ieder kind. Het moderne sprookjesachtige jungle behang dat door vooraanstaande merken gemaakt wordt, is werkelijk adembenemend. Slingerende apen aan lianen, schichtige hertjes die je aankijken vanaf een stille open plek in het bos, of een feestelijke samenkomst van alle aaibare dieren in het bos. Fantasie en werkelijkheid lopen in elkaar over, zoals hoort bij een goed kinderverhaal.

Voor boefjes, wildebrassen en onderzoekend kroost is er wat stoerder behang. Wat dacht je bijvoorbeeld van dinosaurus behang voor de avonturiers, met grote brullende megalosaurussen? Of een crossbaan voor auto’s, een luchtballon, een wereldkaart, of graffiti aan de wand voor je hippe puber. Alles daartussenin blijft dezelfde sfeer uitademen van wegdromen. Of het nu een diepblauwe sterrenhemel is,een stralende regenboog, of een levend aquarium.

Voor alle jong volwassenen, pubers en tieners die liever niet in een verhaal terechtkomen, zijn er hippe, luxueuze en trendy prints zoals geometrische vormen, zwarte stippen, goudkleurige hexagons of een dierenhuidprint.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Het domein
van de überpuber

Ontdek
Wijzonol Mat
muurverf
voor muren die
tegen een stootje
moeten kunnen

Inspiratie
Stijlvol behang
voor de babykamer

Advies
Jaloezie voor
de kinderkamer,
hoe zit dat?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP