HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

Goede woninginrichter helpt bij kiezen voor huis en interieur

Hoe doen interieurontwerpers dat toch?

Hoe doen interieurontwerpers dat toch?

Alle meubels kocht je bij de (Zweedse) woongigant. Voor de ramen koos je de nieuwste trendy duo rolgordijnen van de bouwmarkt. Aan de wand wat prints op canvas, alles is perfect op elkaar afgestemd qua kleur, dus klaar is je nieuwe interieur. Toch? 

Helaas… Maar hoe dan? De truc die woonstylisten structureel toepassen, is om jouw persoonlijkheid in je interieur te laten spreken. En dat doe je niet met al die standaard spullen en materialen. Ook al is vintage jouw stijl niet, één bijzonder meubelstuk kan al een wereld van verschil maken. Dat kan een bijzonder erfstuk zijn, maar dat hoeft niet. In een modern interieur kan dat bijvoorbeeld ook juist een uniek design item zijn. Of dat schilderij dat je erfde met warme herinneringen. Kortom, doe niet te snel alles weg als je het roer wil omgooien. 

Maar misschien nog wel belangrijker, laat je echt eens goed adviseren bij de betere woninginrichter zoals Decokay. Een gericht advies van iemand met ervaring, die al jouw wensen in acht neemt, kan een enorme eye-opener zijn. Daar word je ook geadviseerd over de niet-standaard mogelijkheden, dus beter op jouw persoonlijke wensen afgestemd.

Zo kun je er zomaar achter komen dat strakke raambekleding helemaal niet past bij jouw stijl, of dat je, gezien de donkere vloer, juist moet gaan voor lichte raambekleding, al had je dat zelf nooit bedacht, omdat je juist probeerde ‘ton-sur-ton’ te blijven werken.


 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Sikkens Alpha Rezisto Easy clean:
extra bescherming
tegen vuil en vet

advies
Muurverf en het effect
van verschillende kleuren

inspiratie
Sigma kleur van 2021:
Transcend, een warm beige

ontdek de
Wijzonol
trendcorner

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 
 • Zwarte kozijnen: perfect in elk interieur!
  Zwarte kozijnen zijn niet meer weg te denken uit interieurs met een moderne look. Maar wist je dat zwarte kozijnen eigenlijk perfect passen in elke woonstijl? Dus ook in die van jou! 
 • Matte of glanzende verf?
  Jouw binnenkozijnen toe aan een verfje? Welke kleur kies je dan? En ga je voor matte of glanzende verf? We zetten de voordelen voor je op een rij!

DECOKAY BLOGS

 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP