HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een beetje natuur op je muur, durf jij het aan? Houd je van natuurlijke kleuren maar heb je geen idee hoe je dit op je muur verwerkt? Welke kleuren kies je en wat doe je in de rest van je interieur?

Muurverf met natuurlijke kleuren in je interieur

Natuur op je muur!

Natuur op je muur!

Met aardse kleuren breng je de rust en kalmte van de natuur in huis. En dat kan heel fijn zijn, zeker als je veel tijd thuis bent. Hoe maak je van je huis een oase van rust?

Kies bijvoorbeeld voor een neutrale kleur op je muur. Leemgrijs of mosgroen zijn prachtige kleuren om rust en gezelligheid te brengen. Ga je voor donkere kleuren, kies dan voor modder of klei, kleuren die perfect combineren met andere natuurlijke materialen zoals hout, linnen en rotan.

Welke materialen passen bij deze natuurlijke uitstraling? Je kunt kiezen voor verf in een aardse tint, maar ook gaan voor behang van met bijvoorbeeld een linnen- of jute uitstraling. Deze materialen geven een bijzonder effect omdat ze spelen met licht, en zo een extra dimensie geven aan je interieur. En ze behouden tegelijkertijd de warmte en rust die je terugvindt in de natuur.

Combineren van deze aardse kleuren doe je met meubels en accessoires in de materialen die de natuur gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor white wash deuren, kasten van onbewerkt hout, of een lampenkap van bamboe. Met deze accenten maak je van je huis een levend schilderij met warmte, gezelligheid en comfort.

En weet je wat zo fijn is? Aardse kleuren passen in elke woonstijl. Dus ga je voor industrieel, landelijk, klassiek of romantisch? Met de schoonheid en eenvoud van de natuur, breng je rust en comfort in je huis. En jij stylt het zo af dat jouw aardse kleuren precies passen bij jouw woonsmaak.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Aarden met kleuren
uit de natuur

Advies
Een stappenplan om
zelf te behangen

Inspiratie
De muur als kunstobject

Ontdek
Breng je muur tot leven

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Rond is de trend, ook op de muur
  Ronde vormen, zachte lijnen, ze brengen warmte en gezelligheid in huis. Maar hoe vertaalt zich dit op de wand? Worden het ronde cirkels op een geometrisch behang, een ronde spiegel, ronde wandlampen, óf… cirkel behang!
 • De perfecte betonlook muur bij jou thuis!
  De betonlook vloer is hartstikke hip, maar een betonlook muur doet daar niet voor onder. Het komt zelden voor dat je in een interieur beide ziet. Vaak is of de vloer met een betonlook óf de muur.
 • Natuur op je muur!
  Een beetje natuur op je muur, durf jij het aan? Houd je van natuurlijke kleuren maar heb je geen idee hoe je dit op je muur verwerkt? Welke kleuren kies je en wat doe je in de rest van je interieur?

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP