HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

Natuurlijke kleuren combineren in je interieur

Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?

Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?

Klei, modder, of mosgroen? Kleuren waar je misschien niet meteen aan denkt als je je huis een make-over wilt geven. Toch zou je dat eens moeten doen. Waarom? Omdat je niet alleen rust in je huis, maar ook rust in je hoofd creëert. De kracht van de natuur in je huis halen doe je zo!

Kijk eens naar buiten en zie hoe de kleuren van de natuur elkaar perfect aanvullen. Die balans in kleuren kun je heel goed in huis brengen. Begin bijvoorbeeld met naturel tinten. Leemgrijs, zand, of een donkere houttint geven meteen sfeer aan je interieur. En het voordeel is dat je er eindeloos mee kunt combineren; de kleuren passen van nature bij elkaar, vullen elkaar aan zonder dat het too much wordt. Ook kun je er natuurlijk een kleuraccent aan geven zoals rood, oranje of een zeeblauwe tint.

Welke materialen kies je? Rotan, jute, en ook linnen geven een extra dimensie aan je interieur. Zo breng je de comfortabele sfeer die de natuur te bieden heeft in huis.
 
Met accessoires geef je de finishing touch. Een kast van onbewerkt hout, een tafel met knoesten of een bank in een kleur uit de natuur. Zo breng je de natuur naar binnen, en waan je je elke dag buiten. Ideaal voor je thuiswerkplek, badkamer en huiskamer. Spreekt modern en strak meer aan? Dan combineer je een kleikleurig bruin op de muur met een paar witte shutters en een rechte, lederen bank.

Dus ben je op zoek naar rust in je hoofd en in je huis? Dan zijn aardse kleuren precies wat je nodig hebt!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Sigma Kleur van
het Jaar 2021: Transcend

Blog
Aarden met kleuren
uit de natuur

Ontdek
Topstuk voor je woning

Inspiratie
De vloer als ultieme
sfeermaker

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP