HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

Natuurlijke kleuren combineren in je interieur

Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?

Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?

Klei, modder, of mosgroen? Kleuren waar je misschien niet meteen aan denkt als je je huis een make-over wilt geven. Toch zou je dat eens moeten doen. Waarom? Omdat je niet alleen rust in je huis, maar ook rust in je hoofd creëert. De kracht van de natuur in je huis halen doe je zo!

Kijk eens naar buiten en zie hoe de kleuren van de natuur elkaar perfect aanvullen. Die balans in kleuren kun je heel goed in huis brengen. Begin bijvoorbeeld met naturel tinten. Leemgrijs, zand, of een donkere houttint geven meteen sfeer aan je interieur. En het voordeel is dat je er eindeloos mee kunt combineren; de kleuren passen van nature bij elkaar, vullen elkaar aan zonder dat het too much wordt. Ook kun je er natuurlijk een kleuraccent aan geven zoals rood, oranje of een zeeblauwe tint.

Welke materialen kies je? Rotan, jute, en ook linnen geven een extra dimensie aan je interieur. Zo breng je de comfortabele sfeer die de natuur te bieden heeft in huis.
 
Met accessoires geef je de finishing touch. Een kast van onbewerkt hout, een tafel met knoesten of een bank in een kleur uit de natuur. Zo breng je de natuur naar binnen, en waan je je elke dag buiten. Ideaal voor je thuiswerkplek, badkamer en huiskamer. Spreekt modern en strak meer aan? Dan combineer je een kleikleurig bruin op de muur met een paar witte shutters en een rechte, lederen bank.

Dus ben je op zoek naar rust in je hoofd en in je huis? Dan zijn aardse kleuren precies wat je nodig hebt!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Sigma Kleur van
het Jaar 2021: Transcend

Blog
Aarden met kleuren
uit de natuur

Ontdek
Topstuk voor je woning

Inspiratie
De vloer als ultieme
sfeermaker

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde, warme vormen omarmen
  Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.
 • Een hip huis met betonlook!
  Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!
 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP