STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Overdag op haar mobiel; en ‘s avonds het leeslampje aan met knuffels… Herken je dat? Dan heb je thuis ook een pré puber meid. Erg leuk, met af en toe een bizarre kwinkslag. Maar één ding kan écht niet meer; die kinderkamer!

Tips voor het inrichten van een meisjeskamer

LOL en knuffels! Voor meiden van alle leeftijden

LOL en knuffels! Voor meiden van alle leeftijden

Jongens maken zich er (even met een grove generalisatie) over het algemeen minder druk om dan meiden hoe hun kamer eruitziet. Maar als jij ook een echte meid hebt, moet je toch gaan nadenken over een meidenkamer.
 
Hangen bij jouw dochter inmiddels ook steeds minder paardenposters aan de muur? En heeft K3 plaatsgemaakt voor YouTube, knutsel vloggers en vlechten? Oefent ze veelvuldig voor de spiegel haar danspasjes? En roept ze bij elk uitje: ‘Mag ik me opmaken?’ 

Het is echt een hele leuke fase, maar eigenlijk kunnen ze alles dat ze willen nog nét niet goed genoeg… Trots komen ze naar buiten met net iets teveel blauw boven de ogen, een gezicht vol glitter en roze lipstick die iets meer op de lippen had kunnen focussen. En dat geeft allemaal he-le-maal niets!

Het wordt gewoon tijd voor een eigen tuttelhoekje; een plek met (grote) spiegel, waar ze zich op kunnen maken, en kunnen playbacken met hun vriendinnen. Zo’n spiegelhoekje moet natuurlijk voorzien zijn van goed licht. Maar misschien nog wel belangrijker; het moet een beetje privé zijn. Want daar draait het allemaal om op deze leeftijd. Rustig aan jezelf kunnen ontdekken.

Kies bijvoorbeeld voor een kamerverdeler in de vorm van in between gordijnen. Zo geef je ze toch een plekje maar behoud je het licht. Of is de lichtinval al prima in die hoek, kies dan bijvoorbeeld voor een kast als scheidingswand, en bekleed de achterwand en -kant met fleurig bloemen behang. Kortom; doe eens gek! Maar niet té gek, want daar kunnen ze op deze leeftijd niet zo goed tegen…
 

advies
Hoe maak je
de ideale
meidenkamer?

blog
Tussen servet
en tafellaken…

ontdek de
verf
collecties
bij Decokay

advies
Shutters als
room divider

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP