HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De tuin is de laatste jaren steeds meer een verlengde van ons huis geworden. Zowel in zomer als winter brengen we er tijd door. Al dan niet dobberend in de jacuzzi of zittend bij de buitenhaard. Hoe breng je die non-stop vakantiesfeer in jouw tuin?

Binnenmens of buitenmens

Een plaatje van binnen en buiten

Een plaatje van binnen en buiten

Genieten in je tuin betekent niet alleen (moes)tuinieren en barbecuen. Hoe meer je buiten bent, des te vaker je de buitenkant van je huis aanschouwt. Voor het aangezicht en natuurlijk voor het onderhoud van je houtwerk is goed schilderwerk daarom belangrijk. Schilder al je kozijnen en deuren tijdig met kwaliteitsverf voor een optimaal en langdurig resultaat. Dan is je uitzicht vanuit de tuin nog fijner. 

Wil je het binnenleven naar buiten halen, creëer dan een knusse tuinkamer of terrasoverkapping waar je het gezellig maakt met een buitenkleed, potten met planten, lekkere stoelen of een daybed en sfeerverlichting. Ga je te buiten aan fluffy sierkussens, wollen kleedjes, robuuste vazen of lieflijke lantaarns en weelderige hangplanten. Je kunt een buitenkeuken integreren in de ruimte en die bijvoorbeeld afschermen met een mooi behangpaneel met botanische print. Wedden dat ieder binnenmens zo een buitenmens wordt!

Ben je een wellness liefhebber maar heb je binnen geen ruimte voor een sauna of spa? Ga naar buiten! Plaats een hottub op je terras. En dat ongebruikte schuurtje achter in je tuin kan plaatsmaken voor een buitensauna. Neem je een Finse of kies je een op maat gemaakte barrelsauna? Liever authentiek? Denk dan aan een zwemvijver met buitendouche. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Sigma Rapid
de sneldrogend
lakverf voor buiten

blog
In weer en wind...
naar buiten!

advies
Krijtverf gebruiken
voor buitenmeubels

meer over
buitenverf
bij Decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Van smaak naar woonstijl - Hoe doe je dat?
  Over woonstijlen kun je boeken vol schrijven. Ze zijn relatief fluide, en passen zich door de jaren aan naar de laatste trends. Ook komen er nieuwe (gemixte) stijlen bij. 
 • Wat is een woonstijl en welke zijn er?
  Als je echt intensief op zoek gaat naar welke woonstijlen er zoal zijn, kun je met een beetje inspanning tot wel twintig woonstijlen komen! Maar de waarheid is dat er maar een beperkt aantal basis stijlen is, waarvan afgeleiden zijn. 
 • Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk
  Je bent op zoek naar vernieuwing in je interieur. Je bladert watertandend door de woonbladen en vindt het ene interieur nog mooier dan het andere. Leuk, al die nieuwe trends. Maar je wilt het deze keer graag wat doordachter aanpakken. 

DECOKAY BLOGS

 • Licht grijs wordt het nieuwe wit op de muur
  Grijs als de ideale kleur voor je interieur? Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar met grijs kun je alle kanten op! Hoe je met deze inspirerende kleur je interieur helemaal naar je zin maakt, lees je hier!
 • Pastel in huis? Niet zoetsappig, wel zacht!
  Als je aan pastels denkt, schiet je misschien net als ik terug in de jaren ‘70. Ik herinner me nog mijn eerste skivakantie, waarin mijn zongebruinde hoofd uitstak boven een zoet gestreepte pastelkleurige trui met banen roze, lichtblauw, mintgroen en citroengeel. In mijn verdediging; daar liep iedereen toen mee...
 • Knus met Noorse invloeden
  Met de juiste kleuren, materialen en meubels geef je warmte aan je interieur. En dat is fijn wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Laat je inspireren door ‘knussigheid’ en ‘coziness’ wanneer de ‘r’ weer in de maand zit. Laten we een voorbeeld nemen aan de Noren. Zij weten door de lange wintermaanden in hun land als geen ander hoe belangrijk dat is! Kos noemen ze het!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Meer Decokay websites

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 44 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP